Model D Wireless tuo mukanaan yhtiön yhdessä Kailhin kanssa suunnittelemat uudet kytkimet.

Oheislaitemaailman kenties komeinta nimeä kantava Glorious PC Gaming Race on julkistanut uutta verta hiirimallistoonsa. Uutuushiiri tarjoaa langattoman vaihtoehdon Model D:n oikeakätiseen käyttöön suunniteltuun muotoiluun tykästyneille.

Model D Wireless perustuu samaan BAMF-sensoriin, kuin aiemmin julkaistu Model O Wireless. Sensori on kehitetty yhteistyössä Pixartin kanssa ja sen luvataan kykenevän 19 000 DPI:n tarkkuuteen, 50 G:n kiihdytyksiin ja 400 IPS:n nopeuteen. Vähävirtaisen sensorin luvataan tarjoavan Model D Wireless -hiirelle parhaimmillaan 71 tunnin toiminta-ajan yhdellä latauksella.

Täysin uutta hiiressä on puolestaan sen pääpainikkeiden kytkimet. Yhtiö ei paljastanut vielä tarkempia yksityiskohtia kytkimistä, mutta kertoo suunnitelleensa ne yhteistyössä Kailhin kanssa.

Model D:lle tuttuun tapaan hiirestä on tehty mahdollisimman kevyt ja 69 gramman painollaan se tulee jakamaan yhtiön keveimmän langattoman pelihiiren tittelin Model O Wireless -sisarmallinsa kanssa. Strategisten mittojen voidaan odottaa noudattavan Model D:n langallista versiota (61 x 128 x 33–42 mm (L x P x K)). Hiiren lataus onnistuu USB-C-kaapelilla.

Glorious PC Gaming Race ei ole vielä paljastanut, milloin tarkalleen Model D Wireless saapuu myyntiin. Siitä ei tulla järjestämään ennakkotilauksia tai muita vastaavia kampanjoita, vaan yhtiön varastojen luvataan olevan täynnä hiiriä julkaisupäivänä. Yhtiön mukaan se tulee pitämään vielä aiheeseen liittyviä kilpailuja ennen hiirten myyntiintuloa. Hiiren hinta tulee olemaan 79,99 dollaria ja värivaihtoehdot ovat mattavalkoinen ja -musta.

Päivitys 25.8.2021: Glorious PC Gaming Race on ilmoittanut hiiren ennakkotilausten alkavan 7.9., jolloin myös ensimmäisen erän pitäisi valmistajan arvion mukaan olla valmis lähetettäväksi.

Lähde: Glorious PC Gaming Race

This site uses XenWord.
;