Pixelbook on odotettu premium-luokan päivitys Googlen Chromebook-valikoimaan

Google on julkaissut San Franciscossa pitämässään tilaisuudessa uuden Pixelbook-kannettavan. Odotettu uutuus perustuu edelleen ChromeOS-käyttöjärjestelmään, mutta lupaa tuoda niiden keskuuteen uutta premium-tuntua.

Google kehuu uutta Pixelbook-kannettavaansa 4-in-1-laitteeksi, kiitos sen 360-asteen saranamekanismin tuomien mahdollisuuksien. 12,3-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu kannettava painaa yhden kilon ja on tasan sentin paksu.

Kannettavan sisään on valittu Intelin Core i5- ja i7 -prosessorit, joiden pariksi voi valita parhaimmillaan 16 gigatavua muistia ja 512 Gt tallennustilaa. Kannettavan ChromeOS-kannettava on varustettu ensimmäistä kertaa Google Assistant -virtuaaliavustajalla, se tukee Google Play -ohjelmistokauppaa ja se osaa esimerkiksi lainata verkkoyhteyden automaattisesti Pixel-puhelimilta.

Pixelbookin tueksi Google julkaisi myös Pixelbook Pen -styluksen. Stylukselle luvataan 10 millisekunnin latenssia, 60-asteen kallistuskulmia ja yli 2000 tasoa paineentunnistusta.

Google Pixelbook saapuu myyntiin edullisimmillaan 999 dollarin verottomaan suositushintaan 31. lokakuuta. Saataville tulee yhteensä kolme eri konfiguraatiota, mutta kalliimpien konfiguraatioiden hintaa ei paljastettu lähetyksessä. Pixelbook Pen -stylus maksaa verottomana 99 dollaria extraa.

Google @ YouTube

This site uses XenWord.
;