Kuluttajat äänestivät Hinta.fi-hintavertailun parhaaksi verkkokaupaksi 2017 Jimm'sin. Kärkikolmikkoon ylsivät myös Verkkokauppa.com ja Gigantti.

 


Hinta.fi-hintavertailun ja io-tech.fi:n järjestämässä Paras Verkkokauppa 2017 -äänestyksessä haettiin kuluttajien mielestä tämän vuoden parasta tekniikan alan verkkokauppaa Suomessa.

Marraskuussa järjestettyyn äänestykseen osallistuttiin aktiivisesti ja ääniä kertyi toista tuhatta. Voittajaksi nousi ylivoimaisella äänivyöryllä Jimm’s.

”Hinta.fi:n käyttäjien tunnustus ja etenkin vapaat kommentit lämmittävät mieltä kovasti. Olemme jo useamman vuoden panostaneet asiakastyytyväisyyteen koko toiminnassamme. Vaikka mittaammekin sitä säännöllisesti, niin aina tällainen julkinen huomionosoitus on kyllä omaa luokkaansa. Uskon, että äänestystulokseen on osaltaan vaikuttanut ympärivuorokautinen asiakaspalvelumme ja kirjautuneille asiakkaillemme tarjottava Chat-palvelu. Tulevaisuudessa tulemme kiinnittämään vielä entisestään huomiota toimitusaikoihin ja mahdollistamaan vielä saman päivän tilauskäsittelyn entistä myöhempään ajankohtaan. Haluan kiittää koko henkilökuntamme puolesta kaikkia meitä äänestäneitä, sekä jo etukäteen niitä, jotka äänestivät tänä vuonna naapuria, mutta ensi vuonna meitä”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen voittoa.

Myös toiselle sijalle nousseen Verkkokauppa.comin sijoitus oli selvä, mutta kolmannesta sijasta käytiin tiukempi taistelu ja lopulta pronssin nappasi Gigantti.

TechBBS-foorumin käyttäjät antoivat Jimm’sille erityistä kiitosta asiakaspalvelusta ja ilmaisista toimituskuluista. Verkkokauppa.com sai kehuja laajasta valikoimastaan. Gigantin vahvuuksista esille nousi 30 päivän palautusoikeus.

Hinta.fi-hintavertailu Paras verkkokauppa 2017

1. Jimm’s
2. Verkkokauppa.com
3. Gigantti

Hinta.fi on suomalainen puolueeton tekniikkatuotteisiin keskittyvä hintavertailupalvelu, johon kaupat voivat liittyä ilmaiseksi mukaan. Kyseessä on kuluttajalle aidosti läpinäkyvä hintavertailu ja uutena ominaisuutena palvelusta löytyy myös tuotteiden hintakehitys vuoteen 2012 asti. io-tech.fi ja Hinta.fi tekevät tiivistä yhteistyötä kuluttajien ostoksien helpottamiseksi, edullisimman hinnan ja parhaiden tarjouksien löytämiseksi.

This site uses XenWord.
;