HP:n kokoonpanoja on listattu jo saksalaisessa Alternate-verkkokaupassa, jonka mukaan niiden toimitukset aloitetaan 12. - 14. lokakuuta.

AMD:lla on parhaillaan monta kattilaa tulilla, kun se valmistelee julkaistavaksi paitsi uusia Ryzen- ja Ryzen Threadripper -prosessoreita, myös uusia piirisarjoja ja näytönohjaimia. Nyt kahdesta viimeksi mainitusta on saatu lisää viitteitä, kun HP on lipsauttanut vielä julkaisemattomia tuotteita kokoonpanojensa ominaisuuksiin.

ComputerBasen HP:n Saksan sivuilta löytämissä kokoonpanoissa on Ryzen-prosessori tai -APU-piiri istutettuna vielä julkaisemattomaan B550A-piirisarjaan perustuvalle emolevylle. Valitettavasti kokoonpanojen tekniset ominaisuudet eivät kerro mitään esimerkiksi piirisarjan mahdollisesta PCI Express 4.0 -tuesta tai muista yksityiskohdista. Huhujen mukaan B550-piirisarjat tukisivat kuitenkin vain PCI Express 3.0:aa.

Toinen julkaisematon palanen HP:n koneissa löytyy näytönohjainten puolelta. Molemmissa näytönohjaimen virkaa toimittaa julkaisematon Radeon RX 5300 XT, jonka parina on 4 Gt omaa GDDR5-muistia. Oletettavasti RX 5300 XT perustuu joko Navi 12- tai Navi 14 -grafiikkapiiriin, jotka ovat pyörineet viime aikoina erilaisissa vuodoissa. Toisessa kokoonpanoista on luonnollisesti toisena näytönohjaimena APU-piirin integroitu Radeon RX Vega 11 -grafiikkaohjain.

HP:n Pavilion-sarjan uutuuksia on jo nyt listattuna saksalaisessa Alternate-verkkokaupassa, jonka mukaan niiden toimitukset tullaan aloittamaan 12. – 14. lokakuuta. ComputerBasen tietojen mukaan myös Acer tulee julkaisemaan lokakuussa B550-piirisarjaan perustuvia kokoonpanoja.

Lähteet: ComputerBase, Alternate, HP (1, PDF), (2, PDF)

This site uses XenWord.
;