Tutut Spectret, Pavilionit ja muut vaihtuvat kuluttajapuolen Omni- ja yrityspuolen Elite- ja Pro-mallistoihin.

Uusien tuotesarjojen tuonti markkinoille ja vanhojen hylkääminen ovat arkipäivää, mutta harvinaisempaa on koko linjaston myllääminen yhdellä kertaa. HP on kuitenkin nähnyt ns. ”tekoälytietokoneiden” saapumisen olevan oivallinen hetki tehdä juuri niin.

HP on päättänyt hylätä perinteiset tuotelinjansa kuten Spectre ja Pavilion korvatakseen ne yksinkertaistetulla, helposti ymmärrettävällä tuoteportfoliolla. Jatkossa yhtiön kuluttajatietokoneet tunnistaa Omni- ja yritystietokoneet Elite- tai Pro-etuliitteisistä nimistään. Lisäksi yhtiö lanseerasi tyylitellyn AI-logon (uutisen pääkuvassa) Copilot+ PC -yhteensopiville tietokoneilleen. HP:n pelibrändi Omeniin muutos ei vaikuta.

Kuluttajapuolella tuotteet on jaettu viiteen kategoriaan: U eli Ultra, X, 7, 5 ja 3. Saataville tulee OmniBook-kannettavat, OmniStudio AiO -kokoonpanot sekä OmniDesk-työpöytätietokoneet kustakin luokasta. Yrityspuolella kategorioita on yhteensä kuusi: U eli Ultra, X, 8, 6, 4 ja 2. Ensimmäiset neljä tulevat saataville EliteBook-, EliteStudio- ja EliteDesk-malleina ja jälkimmäiset kaksi ProBook-, ProStudio- ja ProDesk-malleina.

Lähde: HP

This site uses XenWord.
;