Android Oreo -päivitys on nyt saatavilla HTC U11 -älypuhelimeen Pohjoismaissa.

HTC on tiedottanut tänään aloittaneensa Android 8.0 Oreo -päivityksen syöttämisen U11-lippulaivapuhelimeensa Pohjoismaissa. Päivitys on hieman myöhässä alkuperäisestä aikataulustaan ja HTC pahoittelikin jo asiaa viime viikolla. Päivitystiedoston koko on noin 1,3 gigatavua ja io-tech asensi sen jo onnistuneesti omaan U11-testilaitteeseensa.

Tavanomaisten Android Oreo -uudistusten ohella päivitys tuo mukanaan HTC U11+ -mallista tutun Edge Launcher -toiminnon, joka mahdollistaa näytön pikakuvakevalikon avaamisen näytön reunalle puhelinta puristamalla. Valikkoon mahtuu jopa 22 pikakuvaketta ja sen voi sijoittaa näytön kumpaan reunaan tahansa. Uutta on myös yhden käden käyttöä helpottava toiminto, joka mahdollistaa sovellusvalikon avaamisen pyyhkäisemällä kotinäkymää ylöspäin sekä ilmoitusvalikon avaamisen pyyhkäisemällä vastaavasti alaspäin.

Samalla HTC ilmoitti laskevansa U11:n hintaa pohjoismaissa 599 euroon. Uusi hinta koskee kaikkia värejä ja sekä yhden että kahden SIM-kortin versiota. Kesäkuun alussa myyntiin tulleen U11:n alkuperäinen suositushinta oli 779 euroa. io-tech testasi laitteen viime kesänä.

This site uses XenWord.
;