Toisen sukupolven Edge Sense -teknologialla varustettu U12+ ei lähde useimpien lippulaivojen viitoittamalle tielle näyttölovilla tai koko etupuolen peittävällä näytöllä.

Vanha tuttu luottovuotaja Evan ’Evleaks’ Blass on jälleen vauhdissa vuotamalla paitsi HTC:n tulevan lippulaivamallin pressirenderöintejä, myös täydet tekniset ominaisuudet. HTC:n tämän vuoden lippulaiva tullaan tuntemaan nimellä U12+.

Lippulaivamarkkinoiden terävimmästä kärjestä poiketen HTC:n U12+:ssa ei ole koko etupuolen peittävää näyttöä tai lovea sen ylälaidassa. Puhelimeen on valittu 6-tuumainen 2880×1440-resoluution 18:9-kuvasuhteella varustettu SuperLCD 6 -näyttö ja sen sydämenä sykkii Qualcommin lippulaivajärjestelmäpiiri Snapdragon 845. Järjestelmäpiirin tukena on 6 gigatavua muistia ja 64 – 128 Gt tallennustilaa, jota voidaan laajentaa microSD-kortilla.

HTC U12+:n takaa löytyy tuplakameraratkaisu, jonka pääkamera on varustettu 12 megapikselin HTC UltraPixel 4 -sensorilla (1,4 µm pikselikoko, f/1.75). Pääkameran tukena on 16 megapikselin sensori laajakulmaoptiikalla (1,0 µm pikselikoko, f/2.6). Tarkennus hoidetaan vaihetunnistuksella sekä lasertarkennuksella. Myös selfiekamera on toteutettu kahden sensorin taktiikalla ja se käyttää kahta 8 megapikselin sensoria (1,12 µm pikselikoko, f/2.0). Videotallennus onnistuu pääkameralla 4K-resoluutiolla 60 FPS:n nopeudella ja äänen kaappaus hoidetaan peräti neljän mikrofonin voimin.

IP68-suojatussa U12+:ssa hyödynnetään toisen sukupolven Edge Sense -teknologiaa, joka tukee muun muassa käyttäjän itse kustomoimia eleitä eri toiminnoille. Puhelimen strategiset mitat ovat 156,6 x 73,9 x 8,9 – 9,7 millimetriä ja 188 grammaa. Mittoihin on saatu mahdutettua 3500 mAh:n akku, joka tukee Quick Charge 3.0 -latausta.

Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii HTC Sense -käyttöliittymällä varustettu Android 8.0 Oreo, jolle luvataan Android P -päivitys myöhemmin. Vuodon mukaan puhelin tullaan julkaisemaan 23. päivä kuluvaa kuuta.

Päivitys:

WinFuture on saanut käsiinsä lisää pressirenderöintejä, jotka muun muassa varmistavat, ettei puhelimessa tule olemaan erillistä kuulokeliitäntää.

Lähde: Evan Blass @ Twitter

This site uses XenWord.
;