Huawein Watch GT -malliston toinen sukupolvi tarjoaa nyt myös pienemmän ja siromman kokovaihtoehdon.

Huawei esitteli tänään Munchenissä Mate 30 -älypuhelimiensa ohella uuden Watch GT 2 -älykellonsa. Uutuuskello tulee saataville 42 ja 46 mm:n koossa useilla eri hihnavaihtoehdoilla. Pyöreän OLED-näytön läpimitta on suuremmassa mallissa 1,39 tuumaa ja tarkkuus 454 pikseliä halkaisijalla. Pienemmässä mallissa näyttö on 1,2-tuumainen ja tarkkuudeltaan 390 pikseliä halkaisijalla. Rakenne on vesisuojattu 50 metriin asti ja kello sopii myös uimiseen.

Watch GT 2:n sisältä löytyy tuore Cortex-M7-pohjainen Kirin A1 -järjestelmäpiiri, 32 Mt RAM-muistia (pienemmässä versiossa 16 Mt), 4 Gt tallennustilaa sekä 455 tai 215 mAh akku. Yhteyspuolella on tarjolla Bluetooth 5.1- sekä GPS-tuki. Kellosta löytyy sydämen vajaatoiminnan ja rytmihäiriöt tunnistava optinen rannesykkeenmittaus sekä mikrofoni ja kaiutin, jotka mahdollistavat puhelimeen tuleviin puheluihin vastaamisen kellosta.

Kellossa pyörii edeltäjämallin tapaan Huawein Lite OS -käyttöjärjestelmä, joka on erittäin kevyt ja energiatehokas. Huawein mukaan kello (46 mm versio) tarjoaa tyypillisessä käytössä kahden viikon toiminta-ajan yhdellä latauksella. GPS-tila voi olla käytössä 30 tuntia, musiikkitoisto 24 tuntia tai Bluetooth-puhelu 10 tuntia. Pienemmän mallin ajat ovat puolta pienempiä. Kellon treenaustila tukee nyt 15 eri lajiprofiilia.

Watch Gt 2 -mallien myynti alkaa Suomessa 21. lokakuuta. Suuremman 46 mm:n version suositushinta on 249 euroa ja pienemmän 42 mm:n version 229 tai 279 euroa rannekkeesta riippuen.

This site uses XenWord.
;