Huawei tarjoaa älypuhelinkäyttäjilleen uuden pilvipalvelun sekä viisi gigatavua ilmaista tallennustilaa.

Huawei tiedottaa lanseeranneensa Huawei Mobile Cloud -pilvipalvelun, joka tulee ilmaiseksi yrityksen älypuhelinten käyttäjien saataville. Suomi on ensimmäisten maiden joukossa, joissa palvelu otetaan käyttöön. Huawein mukaan pilveen tallennettu data varastoidaan ainoastaan EU:n alueella sijaitsevilla palvelimilla EU:n tietoturva- ja yksilösuojalakien mukaisesti.

Huawein pilvipalvelun avulla kuluttaja voi varmuuskopioida ja palauttaa tietojaan ja puhelinasetuksiaan langattomasti, synkronoida ja siirtää dataa Huawein älylaitteiden välillä sekä varastoida tiedostoja turvallisesti Cloud Driveen ja päästä niihin siellä käsiksi. Kameralla otetut kuvat saa synkronoitumaan automaattisesti pilvitallennustilaan. Huawei Mobile Cloudin tilaajat saavat käyttöönsä maksutta 5 gigatavua verkkotallennustilaa ja ensi vuodesta lähtien käyttäjällä on mahdollisuus ostaa lisätilaa käyttöönsä.

Ensimmäisenä pilvipalvelu tulee saataville Huawei P10 ja P10 Plus -malleille syyskuun viimeinen päivä ja P10 lite -mallille lokakuun 10. päivä alkaen. Muihin malleihin päivitys tulee myöhemmin vaiheittain.

Lähde: Huawei

This site uses XenWord.
;