Mate 30 -sarjaan kuuluvat perusmallin lisäksi Lite-, Pro- ja Porsche Design -mallit.

Älypuhelinten renderöintien vuotamiseen ennen niiden julkaisua on käytännössä sääntö eikä poikkeus. Poikkeusta ei lähde tekemään myöskään Huawein uutuudet, sillä kuvat yhtiön uusista Mate 30 -sarjan puhelimista ovat löytäneet tiensä Evan ’Evleaks’ Blassin käsiin. Puhelimet julkaistaan kuluvan viikon torstaina.

Blassin vuotamissa kuvissa esiintyy kaikki neljä mallia: Mate 30, 30 Lite, 30 Pro sekä Mate 30:n Porsche Edition -erikoisvesio. Lippulaivamalli 30 Pro on varustettu ns. ”vesiputousnäytöllä”, jossa kumpikin näytön sivuista taittuu voimakkaasti liki 90 asteen kulmaan puhelimen sivulle. Näytön yläosassa on nykystandardein varsin leveä lovi, jonka takaa löytyy uutta rautaa kasvojentunnistukseen.

Perusmalli Mate 30:ssa näytön lovi on isoveljeä kapeampi ja näytön reunat eivät kaareudu sivuilta, vaan niitä ympäröi ohut reunus. Puhelimen takapuolelta löytyy isoveljen tapaan pyöreä nelikameramoduli. Lite-malli vaikuttaa ainakin ulkonäkönsä puolesta Kiinassa aiemmin julkaistua Nova 5i Pro -mallia. Se poikkeaa joukosta selvästi neliskulmaisine takakameramoduleineen ja etupuolen näyttöön tehdyn reiän taakse piilotettuine kameroineen.

Porsche Design -erikoisversio on verhoiltu puhelimen takapuolelta punaisella tai mustalla nahalla tai nahkamaisella pinnoitteella. Keskellä takakantta menee liki koko puhelimen korkuinen palkki, johon on sijoitettu Huawein ja Porsche Designin logot sekä Leican neljän sensorin kamerajärjestelmä. Puhelimessa on lisäksi Pro-mallin tapaan ”vesiputouksena” puhelimen sivuille taittuva näyttö.

Lähde: Evan Blass @ Twitter

This site uses XenWord.
;