Testaamme videolla Duckyn hurjaan suosioon nousseen One 2 Mini -näppäimistön, joka on 60 % kokoinen ja varustettu Cherry MX:n kytkimillä ja RGB-valaistuksella.

Duckyn pienikokoisen One 2 Mini -näppäimistön saatavuus oli keväällä todella haastava ja odotimme sitä maahantuojalta testiin monta kuukautta. Suuren suosion takana on Fortnite-pelaaja Tfue, joka on käyttänyt kyseistä näppäimistöä pelatessaan. Lopulta ostimme näppäimistön itse, jotta saimme sen testiin. Ducky One 2 Minin hinta Suomessa on tällä hetkellä alkaen noin 115 eurosta ja saatavuutta ainakin parilla jälleenmyyjällä.

Videolla esitellään näppäimistön rakenne, kytkimet, valaistus ja ominaisuudet sekä suoritimme käytännön nopeus-, kirjoitus- ja pelitestit. One 2 Mini on saatavilla pohjoismaalaisella kirjainasettelulla ainakin kuudella eri Cherry MX -kytkintyypillä ja meillä testissä oli tuntopisteelliset ruskeat kytkimet. Kyseessä on allekirjoittaneen ensikosketus 60 % kokoiseen näppäimistöön ja tuottavaa työtä tekevälle nuoli- ja ohjainnäppäimien puuttuminen osoittautui lähes ylitsepääsemättömäksi haasteeksi. Laadultaan ja tuntumaltaan näppäimistö oli kuitenkin erinomainen.

Jos pidit videosta laita yläpeukku, tilaa io-techin YouTube-kanava ja anna kommenteissa palautetta niin kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;