OnLeaks julkaisi renderöityjä kuvia Huawein tulevasta keskihintaluokan älypuhelimesta.

OnLeaks on julkaissut yhdessä Tigermobiles-sivuston kanssa ensimmäiset kuvat sekä videon Huawein tulevasta P20 Lite (tai P11 Lite) -puhelimesta. Kuvat ovat vuotaneen CAD-piirustuksen pohjalta tehtyjä renderöintejä. Samainen laite ilmestyi hiljattain myös Yhdysvaltain telehallintovirasto FCC:n tietokantaan ANE-LX1-mallikoodilla, paljastaen mm. akun ja näytön koon.

OnLeaksin renderöintien mukaan P20 Liten ulkomitat ovat 148.6 x 71.2 x 7.4 mm ja näytön halkaisia noin 5,7 tuumaa. Näytön kuvasuhteen huhutaan olevan erikoinen 19:9 ja tarkkuus täten  2280 x 1080. Laitteen näytön yläreunassa näkyy aiempien huhujen mukaisesti iPhone X -tyylinen lovi, johon näyttäisi olevan sijoitettu kuuloke sekä kaksi kameraa. Myös lasisen takakuoren vasempaan ylänurkkaan sijoitettuun hieman kohollaan olevaan kaksoiskameraan on haettu selvästi vaikutteita Applen huippumallista. FCC:n tietojen mukaan takakuoren alla on 2900 mAh akku.

Lite-mallin ohella Huawein odotetaan julkaisevan myös kaksi kalliimpaa P11- tai P20-mallia. Huawei järjestää julkaisutilaisuuden Pariisissa maaliskuun 27. päivä.

Lähde: Tigermobiles, OnLeaks

This site uses XenWord.
;