io-techin testissä HP:n ylikellotettava Omen X Laptop -peliläppäri.

Testasimme HP:n uuden Omen X Laptop -pelikannettavan, jonka yhtiö markkinoi soveltuvan myös ylikellottamiseen. Kyseessä on noin 4000 euron hintainen 17,3-tuumaisella Full HD -resoluution näytöllä varustettu laite, jonka sisuksista löytyy Core i7-7820HK -prosessori ja GeForce GTX 1080 -näytönohjain.

Virtalähteen kanssa yli 5,5 kilon painoinen kokonaisuus tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja muutenkin ominaisuuskattaus on kunnossa mekaanisella näppäimistöllä, 32 gigatavulla keskusmuistia, RAID 0 -konfiguraation SSD-asemilla ja runsailla liitännöillä.

Tutustumme artikkelissa kannettavan ominaisuuksiin sekä vertaamme suorituskykyä, tehonkulutusta, lämpötiloja ja melutasoa io-techissä viime vuonna testattuihin Acerin, Asuksen, HP:n, Lenovon ja MSI:n peliläppäreihin.

Mukana on ylikellotustestit, analyysit prosessorin ja grafiikkapiirin kellotaajuuden käyttäytymisestä rasituksessa, 3D-suorituskyky pelkällä akulla, akkukesto 3D-rasituksessa sekä FLIR One -lämpökameralla otettu kuva noin 10 minuutin 3D-rasituksen jälkeen.

Lue artikkeli: Testissä HP Omen X Laptop

This site uses XenWord.
;