Intelin tuoreet Product Change Notification -ilmoitukset kertovat tylysti yhtiön Edison-, Galileo- ja Joule-kehitysaustojen myynnin ja valmistuksen päättymisestä.

Intel on tuonut viimeisten vuosien aikana markkinoille useampiakin minikokoisia kehitysalustoja. Pienet kehitysalustat ovat kasvattaneet suosiota etenkin Arduinon voimalla ja osa Intelinkin julkaisemista kehitysalustoista on nimenomaan Arduino-yhteensopivia tai -sertifioituja.

Intel on käytellyt leikkuukirvestään ahkeraan viime aikoina etenkin henkilöstön puolella, mutta tuotteiden osalta pyövelin eteen on joutunut vain kourallinen tuotesarjoja. Nyt tämä kohtalo on kuitenkin edessä käytännössä koko minikokoisten kehittäjäalustojen valikoimalle.

Intelin perjantaina julkaisemat Product Change Notification -ilmoitukset kertovat tylysti yhtiön lopettavan Edison-, Galileo- ja Joule-sarjojen tuotteiden valmistuksen, myynnin ja markkinoinnin. Markkinoille jää tällä erää vain yhteistyössä Arduinon kanssa kehitetty Genuino 101.

Intelin PCN-tiedotteiden mukaan viimeinen mahdollisuus tilata edellä mainittuja Edison-, Galileo- ja Joule-sarjojen tuotteita tulee eteen 16. syyskuuta. Samana päivänä kaikki aiemmin tehdyt, vielä toimittamattomat tilaukset muuttuvat peruuttamattomiksi. Viimeiset kehitysalustat ja muut ko. sarjojen tuotteet lähetetään Intelin tehtailta tilaajille 16. joulukuuta. Tarkat tiedot tuotteista, joita lopettamispäätökset koskevat, voit lukea niiden PCN-ilmoituksista.

This site uses XenWord.
;