3DMark-testivuodoissa esiintyvä Rocket Lake-S on 8-ytiminen, tukee 16 säiettä ja toimii 3,2 GHz:n perus- ja 4,3 GHz:n Boost-kellotaajuudella.

Intel on saanut vihdoin odotetut 10. sukupolven Comet Lake -koodinimelliset työpöytäprosessorit myyntiin, vaikka Core i9-10900K -huippumallin saatavuus onkin vielä olematonta. Vuodot seuraavan sukupolven Rocket Lake -prosessoreiden ympärillä käyvät kuitenkin jo kuumina.

Tuttu vuotaja _rogame on saanut nyt käsiinsä 3DMark Fire Strike- ja Time Spy -tulokset ajettuina Rocket Lake Engineering Sample -prosesorilla. Prosessori on 8-ytiminen, tukee 16 säiettä ja sen perus- ja Boost-kellotaajuudet ovat 3,2 ja 4,3 GHz. Se valmistetaan edelleen 14 nanometrin valmistusprosessilla, mutta vuotojen mukaan sen prosessoriytimet perustuvat Skylaken sijasta vihdoin uuteen Sunny- tai Willow Cove -arkkitehtuuriin.

3DMark Fire Strikessä prosessori nettoaa fysiikkapisteitä 18898 ja integroidun grafiikkaohjaimen avulla 1895 grafiikkapistettä. Tulos on verrattain matala, mutta ES-prosessorin kellotaajuudet ja suorituskyky voivat poiketa lopullisesta tuotteesta merkittävästikin. Prosessorin fysiikkapisteet vastaavat suurin piirtein Ryzen 5 2600X:n tasoa tai vähän yli.

3DMark Time Spy -testissä tulokset ovat selittämättömän matalat 4963 prosessori- ja 524 grafiikkapistettä. Guru3D:n lukujen perusteella samankaltaista prosessorisuorituskykyä tarjoaisi esimerkiksi Ryzen 3 3100. Onkin selvää, että syystä tai toisesta prosessori ei toiminut testissä normaalisti.

Lähde: _rogame @ Twitter (1), (2)

This site uses XenWord.
;