Alexa.com rankkaa nettisivuja järjestykseen suosion mukaan. io-tech on noussut nopeasti Suomen suosituimpien sivustojen joukkoon.

Lokakuussa 2016 beta-testiin julkaistu io-tech.fi on noussut 10 kuukaudessa Amazonin omistaman Alexa.comin maakohtaisessa rankingissa Suomen 50. suosituimmaksi nettisivustoksi. Kyseessä ei ole ainoastaan suomalaisten sivustojen listaus, vaan mukana ovat kaikki maailman sivustot, joilla Suomesta käsin vieraillaan.

Päivittäin päivittyvä sijoitus perustuu yhdistelmään arvioidusta kävijämäärästä ja sivulatauksista viimeisen kuukauden ajalta. Suomen kolme suosituinta sivustoa ovat Google, Youtube ja Facebook.

io-techin suosiosta kertovat myös sivustolla käytetty aika per päivä ja sivulatausten määrä per vierailu. Kummassakin kategoriassa io-tech.fi jo noussut Suomessa ykköseksi (1.). Alexan tilastojen mukaan io-techissä vietetään keskimäärin päivässä noin 18,5 minuuttia ja yhden verailun aikana vieraillaan 13,9 sivulla. Vertailun vuoksi esimerkiksi Facebookissa vietetään päivässä noin 10 minuuttia ja Redditissä 16 minuuttia.

Vaikka io-tech.fi nousi jo Suomen 50. suosituimman sivuston joukkoon niin uniikit kävijämäärät, vierailut ja sivulataukset jatkavat edelleen kasvua, joten sijoituksen voi olettaa vielä paranevan.

Heinäkuussa io-techissä on vieraillut lähes 200 000 uniikkia kävijää, vierailukertoja on lähes miljoona ja sivulatauksia yli 6,5 miljoonaa.

Lähde: Alexa.com

This site uses XenWord.
;