Uutisten ja artikkeleiden sivupohjaa on päivitetty uusilla ominaisuuksilla ja sisältönäkymillä.

Vuoden vaihteessa 1-vuotissynttäreitään viettävä uusi suomalainen tietotekniikkasivusto io-tech.fi on päivittynyt uusilla ominaisuuksilla ja sisältöä on tuotu entistä paremmin esille. Uusien toiminnallisuuksien tavoitteena on tarjota käyttäjille mahdollisuus lukea haluamaansa sisältöä entistä persoonallisemmin.

Etusivun uutisnäkymän voi nyt valita oman mieltymyksen mukaan kokonaisten uutisten listauksena tai kevyempänä esikatselunäkymänä. Valittu näkymä jää selaimen muistiin.

Lisäksi uutissuodatin on päivitetty niin, että jatkossa voi valita kaikkien uutisten sijaan näkyviin vain pelkät tietotekniikka- tai mobiiliuutiset ja myös kyseinen valinta jää selaimen muistiin.

 

Kun hiiren kursorin vie ylänavigaation Artikkelit-sivun linkin päälle, siitä avautuu nyt pudotusvalikko eri aihekategorioihin. Samoin Uutiset-linkin pudotusvalikosta pääsee listaukseen tietotekniikka- tai mobiiliuutisista.

 

Artikkelit-sivulle on lisätty kategoriavalitsin, josta voi suodattaa näkyviin vain tietyn aihealueen artikkelit.

 

Oikean reunan palstaan on tuotu videoille oma nostolaatikko ja Suosituimmat-laatikko näyttää jatkossa io-techin viikon luetuimmat uutiset.

Kokonaan uutta sisältöä on Uutisia Lyhyesti -boksi, josta löytyy mielenkiintoisia nopeasti käsiteltäviä uutisaiheita, kuten tuotejulkaisuja ja muita IT-maailman tapahtumia. Tulevaisuudessa myös lukijat voivat osallistua uutiset lyhyesti -konseptin sisällöntuotantoon foorumin puolella.

 

Mobiilinäkymään io-techin etusivulle on lisätty näkyviin kolme uusinta artikkelia.

Jo aiemmin sivuille päivitettiin mahdollisuus käyttää tummaa teemaa, jonka voi valita käyttöön ylänavigaatiosta. Lisäksi io-techin uutisia ja artikkeleita on voinut lukea ja kommentoida alusta alkaen niin sivujen kuin keskustelufooruminkin kautta. Teknisistä syistä foorumin puolella jutuista puuttuu kuitenkin esimerkiksi kuvagalleriat, joten parhaan kokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme lukemaan jutut io-tech.fi-sivuilla.

 

Tietoa io-tech.fi-sivustosta

io-tech.fi aloitti toimintansa virallisesti 1.1.2017 ja nykyään kuukaudessa sivustolla vierailee yli 200 000 uniikkia tekniikasta kiinnostunutta kävijää, sivuilla vieraillaan yhteensä yli miljoona kertaa ja sivulatauksia kertyy yli 7 miljoonaa. TechBBS-keskustelufoorumille on rekisteröitynyt vuoden aikana 17 000 jäsentä. io-tech.fi on Alexan Rankingin mukaan 47. suosituin sivusto Suomessa ja käyttäjät viettävät päivittäin sivustolla eniten aikaa.

This site uses XenWord.
;