TechBBS-keskustelufoorumilla on nyt mahdollista tavoittaa suomalaiset IT-alan osaajat työpaikkailmoituksilla.

Vuoden 2017 alussa virallisesti lanseerattu uusi tietotekniikkasivusto io-tech.fi on noussut alle vuodessa Alexa Rankingin mukaan Suomen 50 suosituimman sivuston joukkoon. Syyskuussa sivuilla vieraili 200 000 uniikkia kävijää, vierailukertoja kertyi yli miljoona ja yksittäinen sessio kesti keskimäärin yli 10 minuuttia.

TechBBS-keskustelufoorumista on muodostunut uusi IT-alasta ja uusimmasta tekniikasta kiinnostuneiden suomalaisten kohtaamis- ja ajanviettopaikka, johon on rekisteröitynyt jo yli 17 000 jäsentä ja keskustelua käydään ympäri vuorokauden eri aiheista noin 5000 viestin verran.

Olemme saaneet kuluneen vuoden aikana runsaasti kyselyitä eri tahoilta IT-alan työpaikkoihin liittyen. Esimerkiksi Kela hakee parhaillaan io-techissä rullaavassa mainoskampanjassaan ICT-asiantuntijoita töihin.

”Yrityksillä on valtava tarve tavoittaa rekrytoinnissaan sopivimmat ja potentiaalisimmat IT-alan osaajat. Tarjoamme jatkossa ilmoittajille mahdollisuuden kontaktoida alansa kovimmat tekijät luonnollisessa ympäristössään, jossa kyseiset henkilöt muutenkin viettävät runsaasti aikaa.”

TechBBS-keskustelufoorumille on nyt luotu oma alue IT-alan työpaikkailmoituksille, johon yritykset voivat ostaa viestiketjun ja ilmoittaa avoimesta työpaikasta. 300€ + ALV ilmoitushinta sisältää oman käyttäjätunnuksen yritykselle, ilmoitusviestiketjun sekä mahdollisuuden kommunikoida kiinnostuneiden käyttäjien kanssa suoraan viestiketjussa tai yksityisviesteillä. Useamman ilmoituksen kohdalla pyydämme kysymään tarjouksen.

TechBBS, IT-alan työpaikkailmoitukset

 

[read more=”Lisätietoja” less=”Piilota teksti”]

 

io-tech.fi statistiikkaa syyskuu 2017

  • Uniikkeja kävijöitä 194 870
  • 985 128 vierailua
  • 6,7 miljoonaa sivulatausta
  • Keskimääräinen session kesto 10 min 22 s
  • Bounce rate 31,22  %
  • Alexa Ranking Suomessa: 47
  • TechBBS-foorumille rekisteröityneitä käyttäjiä: 17 200

 

Ota yhteyttä:

Sampsa Kurri (040-8485742)
tyo@io-tech.fi

[/read]

This site uses XenWord.
;