Microsoft julkaisi tänään merkittävän Windows 10 Fall Creators Update -päivityksen, mikä vaatii toimia myös esimerkiksi näytönohjainten ajuritiimeiltä. Sekä AMD että NVIDIA ovat omalta osaltaan valmiina ja julkaisseet Fall Creators Update -yhteensopivat ajurit näytönohjaimilleen.

AMD:n uudet ajurit ovat varsinainen nimihirviö, eli Radeon Software Crimson ReLive Edition Beta for Windows 10 Fall Creators Update. Ajurit tukevat kaikkia AMD:n GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia, mukaan lukien APU-piirien grafiikkaohjaimet.

Uusien Radeon Software -ajureiden ainut merkittävä uudistus on beetatason tuki Windows 10:n tuoreimmalle versiolle. Ajureissa on tuttuun tapaan joukko tiedossa olevia bugeja, joihin voit tutustua ajureiden lataussivuilta löytyvästä julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

NVIDIA on ilmoittanut GeForce-foorumeillaan, että yhtiön reilu viikko sitten julkaisemat GeForce 387.92 -ajurit ovat yhteensopivat Windows 10:n Fall Creators Updaten kanssa. Yhtiön virallisille keskustelufoorumeille on kuitenkin perustettu ajureiden normaalista palautekeskustelusta erillinen Fall Creators Update -palautekeskustelu.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä