Jolla on aiemmin maksanut tukijoilleen takaisin puolet heidän maksamistaan rahoista. Nyt 100 satunnaisesti valittua tukijaa saa kolme vaihtoehtoa jäljellä olevan puoliskon suhteen, joista yksi on rahojen palautus normaalisti.

Jolla Tablet -taulutietokoneen surullisen tarinan muistavat varmasti kaikki. Lyhyesti yhtiö keräsi taulutietokoneeseen rahat joukkorahoituskampanjalla, valmisti kourallisen taulutietokoneita, jonka jälkeen syystä tai toisesta taulutietokoneita ei voitu valmistaa enempää. Yhtiö lupasi maksaa lopuille joukkorahoituskampanjassa tuotetta tukeneille rahat takaisin, mutta se on ollut pitkä prosessi ja tähän mennessä rahoista on maksettu vasta puolet.

Nyt Jolla on julkaissut blogissaan päivityksen rahojen palautusta koskien. Yhtiön mukaan se täyttää lupauksensa palauttaa rahat niitä odottaville sitä mukaa, kun yhtiön oma taloudellinen tilanne sallii sen. Toimitusjohtaja Sami Pienimäen mukaan yhtiön varat riittävät nyt sadan takaajan rahojen palautukseen ja yhtiö tulisi valitsemaan ne sata onnellista satunnaisotannalla.

Jolla ottaa sataan valittuun yhteyttä ja he saavat valita yhden kolmesta optiosta:

  • Täyden summan edestä krediittejä käytettäväksi johonkin tulevaan Sailfish-tuotteeseen
  • Lahjoittaa maksamatta oleva 50 % Sailfish OS:n kehittämiseen
  • Saada palautuksena maksamatta oleva 50 %

Lopuille rahojaan odottavista projektia tukeneista käyttäjistä ei valitettavasti ole vielä luvassa helpotusta aikataulujen suhteen. Jolla pitää edelleen kiinni ilmoittamastaan: Rahoja maksetaan sitä mukaa kuin yhtiön taloudellinen tilanne sallii sen.

Lähde: Jolla

This site uses XenWord.
;