Kuvavuodossa esiintyvä Nokia 8.1:n Plus-malli on yrityksen ensimmäinen näyttöreiällä varustettu puhelin.

Päivitys: Kuvien puhelin saattaa olla myös tuleva Nokia 6.2 -malli, joka olisi ainakin mallistoon peilaten loogisempi vaihtoehto.

OnLeaks (Steve Hemmerstoffer) jatkaa kovaa vuototahtiaan ja tällä kertaa vuorossa ovat ennennäkemättömän Nokia 8.1 Plus -mallin renderöinnit. Kuvat ja video on julkaistu yhteistyössä 91Mobiles-sivuston kanssa.

Kuvien perusteella Nokia 8.1 Plus on HMD:n ensimmäinen puhelin, jossa käytetään näyttöloven sijaan kamerareikää näytössä. Kuvissa etukamera on sijoitettu näytön vasempaan ylänurkkaan. Muotoilullisia eroavaisuuksia ensi viikolla Suomessa myyntiin tulevaan Nokia 8.1 -malliin nähden ovat pyöreämmiksi muotoillut kyljet sekä hieman suurempi kamerakyhmy, johon on sijoitettu myös salamavalo.

Laitteen näyttökoon kerrotaan olevan 6,22 tuumaa ja ulkomitat 156,9 x 76,2 x 7,9 mm, eli pari milliä Nokia 8.1:tä enemmän pituusuunnassa ja puolisen milliä leveyssuunnassa. Maininnan arvoisina seikkoina sormenjälkitunnistin sijaitsee takakuoressa ja yläpäädyssä on 3,5 mm kuulokeliitäntä. Tarkemmista teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tietoa.

Nokia 8.1 Plussan julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoja, mutta 91Mobilesin mukaan lisätietoja on luvassa lähiaikoina. io-techin arvion mukaan on epätodennäköistä, että 8.1 Plus saapuisi Suomen markkinoille, jos rautapuolen ominaisuudet eivät tarjoa merkittäviä parannuksia 8.1-malliin nähden.

Lähde: 91Mobiles, OnLeaks

This site uses XenWord.
;