Asus valmistautui Intelin Kaby Lake -prosessoreiden julkaisuun kutsumalla useita ylikellottajia testilaboratorioonsa yrittämään maailmanennätysten rikkomista suosituimmissa testiohjelmissa.

Alustana testeissä oli käytössä Asuksen uusi Z270-piirisarjaan perustuva Maximus IX Apex -emolevy, joka on suunniteltu suorituskykyä ja extreme-ylikellotuskäyttöä ajatellen. Emolevy lunasti välittömästi odotukset, kun maailmanennätyksiä meni rikki 8 ja Global Rank -kärkisijoja irtosi 13 kappaletta.

Näyttävin tulos saavutettiin -269-asteisella nestemäisellä heliumilla jäähdytetyllä Core i7-7700K -prosessorilla, joka oli saatu hetkellisesti toimimaan 7383 MHz:n CPU-Z-vakaalla kellotaajuudella, kun käytössä oli yksi prosessoriydin. Kaikilla neljällä prosessoriytimellä saavutettu kellotaajuus oli hieman alhaisempi 7328 MHz.

Maailmanennätykset rikottiin Super PI 1M- ja PiFast-testeissä Core i7-7700K:n toimiessa yli 7,2 GHz:n kellotaajuudella nestemäisellä heliumilla jäähdytettynä sekä Super PI 32M -testissä nestemäisellä typellä jäähdytettynä  7051 MHz:n kellotaajuudella. Kattava lista muista ennätystuloksista ja yksityiskohdista löytyy hwbot.org-sivustolta.

Lähde: Asus

This site uses XenWord.
;