Kinesiksen uusi mekaaninen Freestyle Edge -näppäimistö on varustettu sisäisellä muistilla, eikä se tarvitse erillistä ajuria tai ohjelmistoa.

Kinesis on tarjonnut ergonomisia lisälaitteita jo yli neljännesvuosisadan ajan, mutta yrityksen nyt julkaisema Freestyle Edge -näppäimistö on yrityksen ensimmäinen kirjoituskäytön ohella myös pelikäyttöön suunnattu laite. Freestyle Edge on taustavalaistu kaksiosainen tenkeyless-kokoinen näppäimistö, jossa käytetään Cherry MX -näppäinkytkimiä (sininen, ruskea tai punainen).

Näppäimistöpuoliskojen välillä on 50 cm yhdyskaapeli, jonka ansiosta puoliskot voi sijoittaa toisistaan erilleen ergonomiasyistä tai hiiren sijoittamiseksi lähemmäs pelikäytössä tärkeitä WASD-näppäimiä. Lisävarusteena myytävän korotusjalkasarjan avulla puoliskojen keskireunaa saa nostettua 5, 10 tai 15 asteen kulmaan. Näppäimistön vasempaan reunaan on sijoitettu kahdeksan ylimääräistä ohjelmoitavaa makronäppäintä.

Makrot ja näppäinten uudelleenmäärittelyt voidaan tallentaa näppäimistön neljän megatavun sisäiseen muistiin ilman erillisen ohjelmiston asentamista tietokoneeseen. Näppäinten ohjelmointia voi suorittaa suoraan näppäimistöltä käsin tai vaihtoehtoisesti näppäimistön muistista ajettavalla SmartSet-sovelluksella, jota ei siis tarvitse asentaa tietokoneen muistiin. Freestyle Edgessä on pelikäyttöä varten NKRO-tila.

Freestyle Edgen toimitukset alkavat marraskuun lopussa ja sen ennakkotilaushinta on valmistajan sivuilla 219 dollaria. Lisämaksusta on saatavilla korotusjalat 24,95 dollarin hintaan sekä rannetuet 12 dollarin hintaan.

Lähde: Kinesis

This site uses XenWord.
;