Kauppaan sisältyy HyperX:n pelaamiseen tarkoitetut oheistarvikkeet, mutta Kingston säilyttää DRAM, flash-muisti ja SSD-tuotantonsa.

Yhdysvaltalainen tietokonejätti HP ja alun perin muistivalmistajana tunnetuksi tullut Kingston ovat ilmoittaneet tänään tehneensä kaupat Kingstonin pelipuolesta – HyperX:stä. HP ostaa HyperX:n omistukseensa 425 miljoonan dollarin hintaan. Kauppojen odotetaan tapahtuvan vuoden toisen vuosineljänneksen aikana.

HyperX:n oston myötä HP tavoittelee kasvua yksityisillä tietokonemarkkinoilla, missä pelaaminen ja oheislaitteet ovat houkuttelevia tuotteita. HyperX:n valikoimiin kuuluu monipuolisesti erilaisia pelibrändättyjä oheistarvikkeita kuten headsettejä, näppäimistöjä, hiiriä, hiirimattoja, USB-mikrofoneja ja pelikonsolitarvikkeita. Kauppaan ei sisälly Kingstonin ydinalueen eli muistivalmistuksen tuotteet, vaan Kingston säilyttää itsellään oikeudet DRAM, flash-muisti ja SSD-tuotteisiin, joita on julkaistu myös HyperX-brändillä.

HP:n omaan portfolioon kuuluu ennestäänkin pelibrändejä kuten OMEN, jonka kehitystä yhdysvaltalaisyritys aikoo jatkaa entiseen malliin. HyperX:n lisääminen HP:n portfolioon tulee yrityksen mukaan lisäämään uusia lähteitä innovaatiolle ja liiketoiminnan kasvulle.

Lähde: HP

This site uses XenWord.
;