Evleaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Evan Blass jatkaa MWC:ssä julkaistavien tuotteiden pressikuvien vuotamista. Tällä kertaa vuorossa on Huawein tuleva Watch 2 -älykello.

Vaikka Huawein ensimmäisen sukupolven Watch-älykellon esittelystä on kulunut jo kaksi vuotta, on se edelleen yhteensopiva hiljattain julkaistun Android Wear 2.0 -päivityksen kanssa. Yrityksen on kuitenkin jo jonkin aikaa tiedetty julkaisevan toisen sukupolven älykellon MWC-messujen yhteydessä, mutta sen ulkonäkö on pysynyt tähän päivään asti varsin hyvin salassa.

Luotettavan tietovuotaja Evan Blassin tänään julkaisemissa virallisissa pressikuvissa komeileva kello on kokenut melko suuren muutoksen ensimmäisen sukupolven Watchiin nähden. Siinä missä Watch oli pelkistetty ja elegantti, on Watch 2 tyyliltään huomattavasti sporttisempi ja massiivisemman näköinen.

Watch 2:n teknisistä ominaisuuksista tiedetään toistaiseksi varsin vähän, mutta kyseessä on pyöreällä näytöllä varustettu Android Wear 2.0 -kello, josta löytyy ainakin sykemittaus, irrotettavat rannekkeet sekä mobiiliverkkoyhteys. Kellon nano-SIM-korttipaikka sijaitsee toisen rannekkeen kiinnityskohdan alla irrotettavassa kelkassaan.

Saataville tulevia värivaihtoehtoja ovat musta, oranssi ja retrovivahteinen pilkukas harmaa. Huawein julkaisutilaisuus alkaa Barcelonassa ensi sunnuntaina kello kolme Suomen aikaa.

Lähteet: Twitter, Venturebeat

This site uses XenWord.
;