LG:n uudet OLED-televisiot tukevat vaihtelevaa virkistystaajuutta niin Nvidia G-Sync kuin myös AMD FreeSync Premium -yhteensopivana.

LG on esitellyt tänään uuden vuoden 2022 TV-mallistonsa, josta erityisesti PC-käyttäjien huomio kiinnittynee uusiin OLED-televisioihin. LG:n uudet C2-sarjan OLED-televisiot tuovat nimittäin sinänsä perinteisten parannusten, kuten kirkkaamman kuvan lisäksi myös uuden entistä pienemmän 42-tuumaisen näyttökoon, joka on LG:n omien sanojen mukaan ideaali konsoli- tai PC-pelaamiseen.

Entistä pienemmän 42-tuumaisen kokonsa lisäksi pelaajia LG:n uutuusmalleissa miellyttänee kaikkien HDMI-liitäntöjen täysi tuki HDMI 2.1 -ominaisuuksille. Parina viime vuonna HDMI-liitäntöjen kaista on ollu LG:n televisioissa rajattuna noin 40 Gbps tasolle, mutta tänä vuonna televisiot tulevat tukemaan HDMI 2.1:n täyttä 48 Gbps:n kaistaa. Uutuusmallit tukevat myös 120 Hz:n 4K-kuvaa, automaattista matalan latenssin tilaa ja NVIDIA:n G-Sync-yhteensopivuutta sekä AMD FreeSync Premiumia.

Vuoden 2022-mallisto tuo mukanaan myös pelaajille suunnatun Game Optimizer -valikon, jonka kautta kuluttajat voivat nopeasti muuttaa pelaamiseen liittyviä asetuksia, kuten esimerkiksi asettaa näytön kirkkauden pimeään tilaan sopivaksi tai säätää VRR:n (variable refresh rate, vaihteleva virkistystaajuus) asetuksia.

Itse televisioiden teknologian kannalta LG mainostaa niiden yltävän, kuten aluksi mainittu, entistä korkeampaan kirkkauteen, minkä lisäksi myös niiden järjestelmäpiirit on päivitetty uuteen α 9 Gen 5:een, joka tarjoaa entistä parempaa suorituskykyä kuvanparannusteknologioihin.

C2-malliston lisäksi LG:n OLED-televisioiden joukkoon kuuluu vuonna 2022 taulumaista muotoilua hyödyntävät G2-mallit, jotka tulevat saataville 55-, 65-, 77- ,83- ja 97-tuumaisena.  OLED-televisioiden lisäksi LG julkisti myös uusia QNED-sarjan Mini LED -televisioita. Toisaalta QNED-brändäys ei enää vuonna 2022 tarkoita välttämättä Mini LED -teknologiaa, sillä malliston pohjalle tuli myös perinteistä taustavaloa hyödyntävä QNED80-malli.

Hintatietoja tai tarkkoja myyntiintuloaikatauluja LG ei vielä tämän vuoden uutuustelevisioilleen paljastanut.

Lähde: LG, TheVerge

This site uses XenWord.
;