LG:n tuleva G6-huippumalli on joutunut viime viikon loppupuolella uusien kuvavuotojen kohteeksi. Uusissa valokuvissa näkyy mm. puhelimen takakuoren muotoilu sekä kaksoiskamera.

Business Insider julkaisi ensimmäisen uuden vuotokuvan torstaina ja korealainen underKG-sivusto seurasi perässä perjantaina neljän lisäkuvan voimin. Kuvat vaikuttavat olevan linjassa aiempien vuotojen kanssa ja G6:n kokonaisulkonäkö alkaakin näin ollen olla jo selvillä.

lg-g6-businessinsider-1

Business Insiderin kuva on peräisin nimettömänä pysyttelevältä lähteeltä ja siinä kerrotaan esiintyvän G6:n ”lähes lopullinen” versio. Kuvan puhelimessa on kiiltävän musta ilmeisesti lasista valmistettu takakuori. Kaksoiskameran kerrotaan mahdollistavan syvyysterävyysvaikutelman luomisen kuviin iPhone 7 Plussan ”portrait moden” tapaan.

UnderKG:n kuvien puhelimen takakuori näyttää metallilta, mutta on myös mahdollista, että kyseessä on kuvioinniltaan metallipintaa muistuttava lasi. Yksi vaihtoehto on, että G6:sta tulee saataville sekä metallisella että lasisella takakuorella varustettu versio. Muotoilultaan kuvien puhelin näyttää samalta kuin Business Insiderin kuvassa.

Kahden edellä mainitun kuvavuodon lisäksi viime viikon alussa nähtiin kuvasarja prototyyppiversiosta, jonka takakamera ja sormenjälkitunnistin näyttävät samalta kuin muissa tämän uutisen vuotokuvissa.

LG on jo ilmoittanut julkaisevansa G6:n MWC-tapahtuman yhteydessä Barcelonassa 26. päivä helmikuuta. Lisäksi yritys on jo paljastanut, että laitteessa käytetään uutta 18:9-kuvasuhteen 5,7-tuumaista QHD+-näyttöä (1440 x 2880 pikseliä).

Lähteet: Business Insider, underKG, Droid Life

lg-g6-ringke-cover-1-070217

Päivitys 7.2.2017 klo 9:45: G6:sta on vuotanut lisää kuvia suojakuorivalmistajien renderöintien muodossa. Kuorivalmistaja Ringken ja Spiegenin kuvat paljastavat puhelimesta lähes kaiken oleellisen ja ovat samalla yhteneväisiä toistensa sekä aiempien kuvavuotojen kanssa.

Lähteet: AndroidPure, Amazon

This site uses XenWord.
;