AMD järjesti viime viikolla Meet the Experts -webcast lähetyksen, jonka yhteydessä emolevyvalmistajat Asus, Gigabyte ja MSI antoivat esimakua tulevista AM4-kantaisista Ryzen-emolevyistään.

 

Asus esitteli tehokäyttäjille suunnatun Crosshair VI Hero -emolevynsä, jonka avainominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa RGB-valaistus, SupremeFX-ääniominaisuudet, 6 kpl PWM-ohjattuja tuuletinliittimiä, M.2 SSD -liitin, tuki kotelon etupaneelin USB 3.1 -liittimille, 802.11AC Wi-Fi ja kattavat ylikellotusominaisuudet.

Kuvan perusteella emolevyn värimaailma on sekoitus tummaa ja hopeaa, virransyöttö on varustettu 4- ja 8-pinnisillä ATX-lisävirtaliittimillä, virransyötön jäähdytyssiilit on yhdistetty toisiinsa lämpöputkella ja X370-piirisarjalla on oma isokokoinen, mutta matala jäähdytyssiili. PCI Express x16 -liittimiä löytyy kolme kappaletta, joista kaksi on vahvistettu metallilla. I/O-liittimiet ja SupremeFX-äänikortin komponentit on peitetty muovisella koristesuojalla.

ryzen-asus7-05022017

Peruskäyttäjille Asus on julkaisemassa Prime X370 -emolevyn, joka on väritykseltään valko-musta, ominaisuuksiltaan kevyempi ja hintatasoltaan edullisempi kuin Crosshair VI Hero. Näiden kahden esitellyn mallin lisäksi Asukselta on luvassa myös joukko muita AM4-emolevyjä.

Gigabyte ja MSI esittelivät AM4-emolevyjään jo tammikuun alussa CES 2017 -tapahtumassa.  Tämän tapahtuman yhteydessä valmistajat tyytyivät kertomaan yksityiskohtia muutamista ominaisuuksista, kuten RGB-valaistuksesta ja liitännöistä.

Gigabyte on tuomassa Ryzen-emolevyt markkinoille uuden Aorus-pelibrändinsä alla ja MSI on tuomassa markkinoille täyden kattauksen Ryzen-emolevyjä Gaming- ja Pro-sarjan malleina.

Lähde: AMD

This site uses XenWord.
;