io-techin kisastudiossa seuraamme AMD:n julkaisutahtumaa, reagoimme julkistuksiin ja käymme lopuksi läpi julkaistut tuotteet.

AMD esittelee tänään torstaina kello 22.00 Suomen aikaa uuden RDNA3-grafiikka-arkkitehtuurinsa. io-tech tulee seuraamaan julkaisua tiiviisti ja tulemme pitämään kisastudiomaisen livestream-lähetyksen YouTube-kanavallamme samaan aikaan.

AMD:n julkaisutilaisuudesta ei ennakkoon virallisesti tiedetä, mitä siellä on luvassa, mutta oletettavasti AMD tulee samalla julkistamaan vähintään RDNA3-huippumallit, jotka saapunevat myyntiin myöhemmin marras- tai joulukuussa. Ainakin huippugrafiikkapiiri tulee perustumaan chiplet-arkkitehtuuriin, eli käytössä on useampia pieniä siruja.

AMD:n RDNA3-julkistustriimi tullaan striimaamaan livenä AMD:n Youtube-kanavalla.

io-tech seuraa AMD:n julkaistutilaisuutta Youtubessa suorana lähetettävässä kisastudiossa klo 21:50 alkaen. Spekuloimme ennen lähetyksen alkua vuotojen pohjalta mahdollisia julkaisuja, seuraamme ja kommentoimme itse julkaisutilaisuutta ja vedämme lopuksi yhteen julkaistutilaisuuden annin. Studiossa ovat äänessä Oskari Manninen ja Petrus Laine.

Tilaamalla io-techin Youtube-kanavan ilmaiseksi ja klikkaamalla kelloikonia, saat ilmoituksen, kun lähetys alkaa.

Katso io-techin live-striimi Youtubessa

This site uses XenWord.
;