ASRock Side Panel Kit ratkoo paitsi likinäköisten ylikellottajien, myös kaapelinhallinan kaaoksen hoidettavaksi jättäneiden ongelmia siistin kokoonpanon luomisessa.

Nykypäivän näyttävissä, ikkunoin vuoratuissa koteloissa on monelle merkitystä myös sillä, miltä sisäpuolella olevat komponentit näyttävät. Paremmin vuotajana tunnetun momomo_us:n löytämä ASRock Side Panel Kit auttaa laiskempia kaapelin vetäjiä ja ruuvimeisselillä coolerin kuoret raapineita peittämään ikävät näyt mielenkiintoisella sisällöllä.

ASRock Side Panel Kit on todellisuudessa 13,3”-näyttöpaneeli minimaalisin reunoin ja vain pienellä leualla. Näyttö on suunniteltu asennettavaksi tietokoneen sisälle, ikkunaa vasten, tai tilan sen salliessa miksei muuallekin.

13,3” ja FullHD-resoluutio varmistavat, että näytölle saa esimerkiksi statistiikkaa tietokoneelta ilman, että sen lukemiseen tarvitaan suurennuslasia. IPS-paneeli on Anti Glare -pinnoitettu ja se tarjoaa 300 kandelan maksimikirkkauden, 800:1 tyypillisen kontrastisuhteen, 8-bittiset värit sekä 60 hertsin virkistystaajuuden.

Useimmista enemmän tai vähemmän DIY-henkisistä kilpailijoistaan poiketen näyttö kuitenkin vaatii jotain normaalista poikkeavaa toimiakseen: eDP-liittimen. eDP-liittimen avulla näytön kaapelointi voidaan hoitaa täysin sisäisesti, sillä ilmeisesti myös virta kulkee samaa kaapelia pitkin. Kannettavissa yleensä käytettävän eDP-liittimen omaavat emolevyt ovatkin vielä harvassa. Tällä hetkellä liitin löytyy ASRockin valikoimasta Z790-sarjan LiveMixer-, Pro RS(/D4-), M-ITX WiFi-, Steel Legend WiFi-, PG Lightning(/D4) -emolevyiltä, H610M-ITX/eDP:stä ja AMD:n puolella B650E PG-ITX WiFistä. Minkään ei kuitenkaan pitäisi estää käyttämästä näyttöä minkä tahansa eDP-lähteen kanssa.

Lähteet: ASRock, momomo_us @ Twitter

This site uses XenWord.
;