Logitechin uusi Powerplay-tekniikka mahdollistaa pelihiiren lataamisen langattomasti käytön aikana.

Logitech on esitellyt E3-pelitapahtumassa uuden langattoman Powerplay-latausjärjestelmän ja Lightspeed-yhteystekniikan sekä niitä hyödyntävät G703- ja G903-pelihiiret.

Powerplay ei vaadi hiiren pitämistä tietyllä latausalueella, vaan hiiri saa virtansa kaikista alustan kohdista jatkuvasti käytön aikana. Tekniikan kerrotaan hyödyntävän sähkömagneettista värähtelyä ja muodostavan latauskentän 275 x 320 mm kokoisen Powerplay-alustan päälle. Sähkömagneettinen energiakenttä vastaanotetaan ja muunnetaan latausenergiaksi hiiren pohjaan liitettävän Powercore-moduulin avulla. Moduuli liitetään magneetilla yhteensopiviin pelihiiriin, joita ovat tällä hetkellä G903 ja G703.

Uuden langattoman lataustekniikan ohella Logitech esitteli myös langattoman Lightspeed-yhteystekniikan, joka tähtää erittäin nopeaan, viiveettömään ja virrankulutukseltaan alhaiseen langattomaan yhteyteen pelihiiren ja tietokoneen välillä. 2,4 GHz:n langaton tekniikka käyttää yhden millisekunnin raportointinopeutta ja sen signaalinvahvuuden kerrotaan olevan jopa 12 dB korkeampi kuin kilpailevissa tuotteissa.

Uusia Powerplay- ja Lightspeed-tekniikoita hyödyntävät pelihiiret ovat G903 ja G703, joista ensin mainittu on Logitechin pelihiirimalliston lippulaiva ja se perustuu vahvasti G900-malliin. G703 perustuu puolestaan ulkoisesti G403-malliin. Molemmissa hiirissä käytetään uutta Lightspeed-yhteystekniikkaa sekä optista PMW3366-sensoria, joka yltää jopa 12 000 CPI:n herkkyyteen. Molemmista hiiristä löytyy myös mahdollisuus 10 gramman lisäpainon käyttämiseen. Erikseen myytävässä G Powerplay -latausalustassa on vaihtoehtoiset kova ja pehmeä pinta sekä yläreunan ohjausyksikköön sijoitettu kustomoitava RGB-valaistus G-logo.

Logitechin G Powerplay -latausalusta sekä G903- ja G703-pelihiiret tulevat Suomessa myyntiin syyskuussa 149, 199 ja 139 euron verollisilla suositushinnoilla.

Lähde: Logitech (1)(2)

This site uses XenWord.
;