Logitechin G502:n uusi versio on ulkoisesti identtinen edältäjänsä kanssa, mutta sen sisältä löytyy nyt yhtiön oma Hero 16K -anturi ja tuki Lightsync RGB -valaistusefekteille.

Logitech on julkaissut uuden version suurta suosiota nauttivasta G502-pelihiirestä. Uusi G502 Hero hyödyntää nimensä mukaisesti yhtiön uutta optista Hero 16K -anturia.

Logitechin uusi G502 Hero on tutun näköinen eikä ihme, sillä se noudattaa ulkoisesti edeltäjänsä muotoilua pilkulleen. Hiiren strategiset mitat ovat 132 x 75 x 40 mm (pituus x leveys x korkeus) ja 121 grammaa ilman johdon tuomaa painoa. Hiiren painoa voi halutessaan lisätä viidellä 3,6 gramman lisäpunnuksella. Hiiren punotulla johdolla on mittaa 2,1 metriä.

Hiiren merkittävin uudistus on nimeenkin mukaan päässyt Hero 16K -sensori. 100 – 16 000 DPI:n tarkkuuteen yltävän sensorin luvataan olevan täysin vapaa kaikenlaisesta liikkeen filtteröinnistä, pehmentämisestä ja kiihdyttämisestä. Sen luvataan kykenevän yli 40 G:n kiihtyvyyteen ja yli 400 tuuman sekuntinopeuteen. Kommunikointi tietokoneen kanssa tapahtuu 1000 hertsin taajuudella.

Päivitetyssä pelihiiressä on edeltäjänsä tapaan yhteensä 11 ohjelmoitavaa painiketta ja sen pääpainikkeille luvataan 50 miljoonan klikin kestävyys. Muiden painikkeiden kestävyydestä Logitech ei ole kertonut. Hiiren tassujen luvataan puolestaan kestävän yli 250 kilometrin matkan, kun käytössä on yhtiön G240-pelihiirimatto.

Luonnollisesti hiiri tukee myös Logitechin Lightsync RGB -valaistusteknologiaa ja on varustettu noin 16,8 miljoonaan väriin kykenevällä RGB-valaistuksella. Hiiren kustomoitava valaistus sijaitsee hiiren päällä Logitechin logon sisällä ja käytössä olevaa DPI-asetusta merkitsevissä valoissa.

Logitech G502 Hero saapuu Suomessa kauppoihin lokakuun aikana 99 euron suositushintaan.

Logitech G502 Hero -tuotesivut

This site uses XenWord.
;