Uusi langaton malli käyttää Logitechin Lightspeed-yhteystekniikkaa.

Logitech on julkaissut uudet langattoman Lightspeed-version erittäin suositusta G502-pelihiirestään. Logitechin mukaan kuluttajat ovat kyselleet runsaasti G502:n langattoman version perään.

Uusi G502 Lightspeed on muotoilultaan identtinen langallisten G502-mallien kanssa, mutta hiiren rakenteisiin on tehty parannuksia. Hiiren sisärakenteissa on käytetty samoja keventäviä ratkaisuja kuin PRO-hiirimallissa, joten kokonaisuus on seitsemän grammaa kevyempi kuin langallinen versio. Hiiren 114 gramman peruspainoa voi lisätä yhteensä 16 gramman lisäpainoilla. Hiiressä ei ole käytetty PVC-muovia ja se on saanut Plastic Neutral -sertifikaatin.

Hiiren sisällä on litiumpolymeeriakku, jolle luvataan täydellä latauksella jopa 48 tunnin toiminta-aika oletusvalaistus päällä ja 60 tuntia ilman valoja. Hiiri ladataan USB-johdolla ja viiden minuutin latauksella saavutetaan 2,5 tuntia peliaikaa. Hiiri on myös Powerplay-yhteensopiva, eli sitä voi ladata langattomasti Logitechin lisähintaan myytävän Powerplay-hiirimaton kanssa.

G502 Lightspeed hyödyntää Logitechin langatonta 2,4 GHz:n taajuudella toimivaa Lightspeed-yhteystekniikkaa, jonka mainostetaan tarjoavan vahvan signaalin, yhden millisekunnin vasteajan sekä alhaisen virrankulutuksen. Hiiren sisällä käytetään Logitechin optista Hero 16K -sensoria, jonka herkkyys on säädettävissä 100 ja 16000 CPI:n välillä. Varustukseen kuuluvat myös kaksitoiminen metallinen vieritysrulla, 11 ohjelmoitavaa painiketta sekä RGB-valaistus.

G502 Lightspeedin verollinen suositushinta Suomessa on 149 euroa ja se tulee saataville toukokuun aikana.

Lähde: Logitech

This site uses XenWord.
;