Ensisijaisesti konsolipelaajille suunnattu Philips 436M6VBPAB tarjoaa myös lukuisia PC-käyttäjiä kiinnostavia ominaisuuksia.

Philips-tuotemerkillä näyttöjä valmistava MMD on julkaissut uuden, suurikokoisen näytön. Philips Momentum -sarjan 436M6VBPAB on suunnattu ennen kaikkea konsolikäyttöön, mutta sisältää lukuisia PC-käyttäjillekin houkuttelevia ominaisuuksia.

Nimensä mukaisesti uusi Philips Momentum 436M6VBPAB on 43-tuumainen näyttö. Se tarjoaa 4K-resoluution, VA-paneelin, Quantum Dot -taustavalaistuksen, DisplayHDR 1000 -standardin mukaisen 1000 nitin maksimikirkkauden sekä laajan väriavaruuden (100% BT.709, 97,6% DCI-P3). Näyttö on yhtiön tiedotteen mukaan maailman ensimmäinen DisplayHDR 1000 -standardin täyttävä näyttö. PC-pelaajien kannalta ikävästi näytön maksimivirkistystaajuus on 60 hertsiä. Philipsille tyypilliseen tapaan näyttö tukee Ambiglow-valaistusta, joka luo näytön taakse kuvaruudun tapahtumiin ja väreihin reagoivan tunnelmavalaistuksen.

Näyttö tukee lisäksi AMD:n FreeSync- eli VESA Adaptive-Sync-teknologiaa, mutta yhtiö ei ole tarkentanut toimiiko se vain DisplayPort-liitännällä, vai konsoleita hyödyttäen myös HDMI-liitännällä. Sekä AMD:n tuoreimpien näytönohjainten että Xbox One S- ja One X -konsoleiden tukema FreeSync 2 ei ole tuettuna. Näyttö antaa myös mahdollisuuden käyttää erillistä Low Input Lag -tilaa, joka kytkee lähes kaiken kuvasignaalin käsittelyn pois käytöstä ja lupaa peräti puolittaa viiveen normaalitilaan nähden.

Philips 436M6VBPAB -näyttö on varustettu DisplayPort 1.2-, Mini-DisplayPort-, HDMI 2.0- ja USB Type-C -liittimellä. Näytöstä löytyy myös USB 3.0 -hubi ja kaksi 7 watin DTS Sound -sertifioitua kaiutinta. Näyttö saapuu myyntiin toukokuun aikana 799 euron suositushintaan.

This site uses XenWord.
;