MSI aikoo julkaista neljä omaan suunnitteluun perustuvaa Radeon RX 5700 XT -näytönohjainta ja kolme omaan suunnitteluun perustuvaa RX 5700 -näytönohjainta.

AMD:n Navi-koodinimelliset, RDNA-arkkitehtuuriin perustuvat Radeon RX 5700 -näytönohjaimet saapuivat myyntiin virallisesti eilen. Ensimmäisessä aallossa saataville tulee kuitenkin vain referenssisuunnitteluun perustuvia malleja, joiden erot jäävät valmistajien tarrojen tasolle.

AMD:n partnerit eivät ole kertoneet julkisesti mitään aikatauluja valmistajien itse suunnittelemien RX 5700 -näytönohjainten suhteen, mutta MSI Partner Convention 2019 -tapahtumasta vuotaneiden tietojen mukaan AIB-valmistajien omia malleja olisi luvassa elokuun aikana. HardwareLuxxin käsiinsä saamat diat varmistavat MSI:n valmistelevan neljää omaan suunnitteluun perustuvaa Radeon RX 5700 XT- ja kolmea RX 5700 -näytönohjainta. RX 5700 XT -mallit tulevat kantamaan lisänimiä Gaming X, Evoke OC, Mech OC ja Air Boost ja RX 5700 -mallit lisänimiä Gaming X, Mech OC ja Air Boost.

Toistaiseksi näytönohjainten ominaisuuksista tiedetään sen verran, että ainakin OC-mallit ovat luonnollisesti tehtaalla ylikellotettuja ja samaa sopii odottaa lippulaivamalli Gaming X:ltä. HardwareLuxxin käsiinsä saaman toisen dian mukaan Mech OC -mallit tulevat hyödyntämään kahdella TORX 2.0 -tuulettimella ja kookkaalla lämpöputkilla ryyditetyllä alumiinirivastolla varustettua jäähdytysratkaisua. Lisäksi näytönohjaimen takapuolelta tulee löytymään suojalevy. Dian perusteella se olisi varustettu referenssimallista poiketen kahdella HDMI-liittimellä, kahdella DisplayPort-liittimellä ja yhdellä DVI-liittimellä, mutta diassa saatetaan käyttää myös vanhemman mallin kuvaa referenssinä.

Lähde: HardwareLuxx

This site uses XenWord.
;