Manli kyseenalaistaa GeForce 11 -sarjan nimeämisen lisäksi huhut Turing- ja Volta-koodinimistä NVIDIAn tulevien näytönohjainten kohdalla.

NVIDIAn tulevista näytönohjaimista ollaan puhuttu jo pitkään GeForce 11 -sarjana, kiitos mm. Lenovon edustajan aiemman lipsautuksen. Näytönohjainvalmistaja Manli on asettanut tämän oletuksen nyt erittäin kyseenalaiseksi, eikä näytönohjainten koodinimikään ole enää itsestäänselvä.

NVIDIAn seuraavan sukupolven pelinäytönohjaimista on puhuttu pitkään Turing-nimellä. Sitä ennen pyöri huhuja Ampere-koodinimestä, joka olisi huhujen mukaan vaihdettu lopulta Turingiksi teknologiastartup Amperen vuoksi.

Vain hetki sitten Turing-koodinimi kyseenalaistettiin HWiNFOn toimesta, kun he ilmoittivat ohjelman seuraavan version lisäävän tuen GV102- ja GV104-grafiikkapiireille, mikä viittaisi Volta-arkkitehtuuriin.

Nyt näytönohjainvalmistaja Manli on kyseenalaistanut sekä GeForce 11 -sarjan, HWiNFOn Volta-viittaukset ja huhujen Turing-koodinimen. Yhtiö on rekisteröinyt Eurasian Economic Unionin (EAEU (EEU)) alla GeForce GTX 2070:n ja GeForce GTX 2080:n sekä toisessa hakemuksessa, jossa on näytönohjainten grafiikkapiirien nimet, GA-104:n ja GA-104-400:n.

Aika näyttää, mitkä todella ovat NVIDIAn seuraavan sukupolven todelliset koodinimet, grafiikkapiirien nimet ja näytönohjainten nimet.

Lähteet: EAEU, VideoCardz, Guru3D

 

Päivitys 3.8. klo 13:30:

Näytönohjainvalmistaja Manli lähetti sähköpostin, jossa se pyytää poistamaan kaikki tiedot liittyen GTX 2080- ja 2070-näytönohjaimiin. Yhtiön mukaan tiedot eivät ole aitoja ja se ei olisi itse tehnyt hakemusta EEC:lle:

About the product registration on EEC, it’s not officially applied or provided by Manli.

We are still investigating at the moment.

It will be grateful, if you can kindly remove any news or information which mention about “Manli GTX 2080 & 2070” immediately.

It is not the real information, we are still checking where the information from and who provided.

This site uses XenWord.
;