Noctua valotti Computex-messuilla suunnitelmiaan lähiaikojen tuotejulkistusten suhteen.

Noctua esitteli viime viikolla järjestetyillä Computex-messuilla prototyyppejä tulevista tuuletin- ja coolerimalleistaan sekä kertoi arvioita niiden julkaisuaikataulusta.

Uusi A-sarjan tuuletin on suunniteltu tuottamaan korkean paineen ja käytettäväksi erityisesti jäähdyttimien sekä prosessoricoolereiden kanssa. Valmiinpana esillä oli uuden NF-A-mallin 120 mm versio, joka tulee saataville vuoden kolmannella tai neljännellä neljänneksellä. Uutuus on valmistettu hyvin muotonsa pitävästä Sterrox LCP-nestekidemuovista (liquid-crystal polymer), jonka ansiosta roottorin lapojen ja kehyksen välinen rako on saatu puristettua vain 0,5 mm:iin. Yritys demosi tuuletinta NH-U12S-prosessoricooleriin kiinnitettynä 190 watin lämpökuormalla ja se pystyi samaan jäähdytystehoon kuin kaksi NF-F12-tuuletinta.

Noctua esitteli uuden sukupolven A-sarjasta myös aikaisemmassa prototyyppivaiheessa ollutta 140 mm:n versiota sekä ohuempia 15 mm paksuja slim-versioita 140, 80, 70, 60 ja 50 mm:n kokoluokissa. Ne tullaan näkemään markkinoilla runsaan vuoden päästä, poislukien 60 mm versio, joka nähdään ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Tulevan sukupolven A-sarjalaisten ohella näytillä oli viiden voltin käyttöjännitteellä toimivia versioita nykyisistä 140, 120, 92, 80 ja 40 mm tuuletinmalleista sekä uusi autoteollisuudessa vaaditun AEC-Q100-standardin täyttävä versio 24V industrialPPC -malleista. Nämä tuotteet tulevat myyntiin tämän vuoden loppupuolella.

Cooleripuolelta esillä oli uusille AMD:n X399-alustalle sekä Intelin X299-alustalle muokatut mallit sekä päivitetty versio matalasta NH-L12-coolerista. Nämä tulevat saataville tämän vuoden aikana. Uutta olivat prototyypit tulevista uusista yksitornisista 120 ja 140 mm tornicoolereista, jotka käyttävät seitsemää lämpöputkea sekä aiempaa suurempaa jäähdytyspinta-alaa. 120 mm malli tulee saataville ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla ja 140 mm malli toisella puoliskolla. Lisäksi näytillä oli erilaisilla parannusideoilla varustettuja prototyppejä NH-D15-lippulaivacoolerista.

Valmiina tuotteina esillä olivat Chromax-sarjan versiot NF-A15-, NF-A14-, NF-F12- ja NF-S12A-tuulettimista, värilliset tuuletinkaapelit sekä Chromax-kuoret NH-U12S-, NH-D15- ja NH-D15S-coolereille. Chromax-tuulettimet ovat teknisesti identtisiä vastaavien perusmallien kanssa, mutta niiden väri on kokonaan musta ja mukana toimitetaan mustat, valkoiset, siniset, punaiset, keltaiset ja vihreät vaimennuskumit tuulettimen kulmiin. Chromax-uutuudet tulevat myyntiin loppuvuoden aikana.

Lähde: Noctua

This site uses XenWord.
;