OnePlus on julkaissut Twitterissä pian julkaistavasta OnePlus 5 -puhelimestaan kuvan, joka vahvistaa laitteen ulkonäön.

Ennakkoon vuodetut ja io-techissä uutisoidut kuvat laitteesta olivat aitoja ja OnePlus 5 näyttää takapuolelta lähes identtiseltä Applen iPhone 7:n ja Oppon R11:n kanssa. Laitteen vasemmassa ylänurkassa on ulkoneva kaksoiskamera ja LED-salama.

OnePlus 5 -älypuhelin näkee päivänvalon 20. kesäkuuta klo 19 Suomen aikaa, eli vajaan kahden viikon päästä tiistaina. Suomessa OnePlus 5 tulee myyntiin yksinoikeudella Elisan kautta. Elisan mukaan uutuuden voi ostaa itselleen Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun perustettavista pop-up-myymälöistä heti julkaisusta seuraavana päivänä, eli 21. kesäkuuta.

Myös laitteen hinta paljastui mahdollisesti Provinssi-festivaalin järjestämän OnePlus 5 -kilpailun säännöistä. Kilpailussa arvotaan 948 euron arvoinen paketti, joka sisältää kaksi 199 euron hintaista VIP-lippua ja OnePlus 5 -puhelimen, jonka arvoksi jää 550 euroa. Sääntöihin on jälkikäteen lisätty maininta, että palkinnon arvo on arvio ja tarkka arvo tarkentuu puhelimen hinnan varmistuessa 20.6.2017:

”Kilpailussa on palkintona yksi (1) OnePlus 5-puhelin sekä lippupaketti, joka sisältää kaksi (2) kolmen päivän VIP-lippua Provinssi-festivaaleille 29.6.-1.7.2017. Palkinnon arvo on 948,- euroa*”

This site uses XenWord.
;