Noctuan perinteinen ruskea-beige-värimaailma jakaa kansan rajusti kahtia, joten mustanpuhuvan Chromax-sarjan laajentamiselle on epäilemättä kysyntää

Parhaiten kenties prosessoricoolereistaan tunnettu Noctua on esitellyt Computex 2018 -messuilla seuraavan sukupolven prototyyppejään. Noctua esitteli paitsi perinteistä ruskeaa väriteemaa kantavia prototyyppejä, myös värivaihtoehtoja tarjoavaan Chromax-sarjaan kuuluvia uutuuksia.

Noctuan prosessoricoolereiden rintamalla päivitykset ovat päivän sana ja se esittelikin peräti viiden eri coolerimallin päivitettyjä versiota. Uudet versiot ovat saamassa NH-U12S, NH-U14S, NH-C14S, NH-D15 ja NH-L9x65.

 

5. sukupolven NH-U12S:n kerrotaan tarjoavan uudessa versiossa 37 % enemmän jäähdytyspinta-alaa ja seitsemännen lämpöputken edeltäjäänsä nähden. NH-U14S:n päivitetty versio tarjoaa puolestaan 30 % aiempaa enemmän jäähdytyspinta-alaa ja niin ikään seitsemän lämpöputkea, kun niitä on nykyisessä versiossa kuusi. NH-D15 saa niin ikään päivityksen seitsemään lämpöputkeen. Matalaprofiilisen NH-L9x65-coolerin päivitetty versio on suunniteltu uudelleen siten, että markkinoilta löytyvien muistien pitäisi mahtua nyt poikkeuksetta paikoilleen, eikä emolevyjen ylimpienkään PCIe-paikkojen pitäisi olla enää tiellä vaikka niihin asennettaisiin lisäkortti.

Mustarunkoisella ja nurkistaan kustomoitavaan Chromax-sarjaan tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa mustanpuhuvat versiot NH-D15-, NH-U12S- ja NH-L9i-prosessoricoolereista. Tuuletinpuolella puolestaan Chromax-käsittelyn ovat saamassa NF-A20, NF-A15, NF-A12x25, NF-F12, NF-A9 ja NF-A8.

Kenties erikoisin Noctuan esittelemä tuote on uusi pöytätuuletin. Tuuletin on USB-liitäntäinen ja se perustuu NF-A12x25-tuulettimeen. Tuulettimen ympärille on rakennettu kolmivaiheinen ilmavirtaa voimistava rakenne. Tuulettimen luvataan olevan paitsi hiljainen, myös tehokas.

Lähde: TechPowerUp (1), (2)

This site uses XenWord.
;