Be Quietin tämän vuoden messuvalikoimaan mahtui kaksi uutta koteloa ja joukko päivitettyjä tuotteita.

Computexin kiireissä jäi liki huomioitta Be Quietin messu-uutuudet. Yhtiö esitteli messuilla uusia koteloita, tuulettimia, prosessoricoolerin ja virtalähdekaapeleita.

Be Quietin kotelovalikoima on laajenemassa Silent Base 601- ja 801- sekä Dark Base Pro 900 rev 2 -malleilla. Silent Base -uutuudet on optimoitu mahdollisimman hiljaisiksi ja kotelon paneelit onkin vuorattu paksuimmillaan 10 millimetrin vaimennusmatoilla. Molemmista malleista tulee saataville versiot ikkunallisella ja umpinaisella kyljellä.

Pienempään Silent Base 601 -malliin on mahdollista asentaa parhaimmillaan kolme 3,5-tuumaista kiintolevyä tai kuusi 2,5-tuumaista SSD-asemaa, kun isoveljeen sopii enimmillään viisi kiintolevyä tai yksitoista SSD-asemaa. Muutoinkin isokokoisempaan 801-versioon on lisäksi esiasennettu tuuletinohjain.

Be Quiet Silent Base 601 saapuu myyntiin vuoden kolmannen neljänneksen aikana ja Silent Base 801 viimeisellä neljänneksellä.

Kolmas kotelouutuus on Dark Base Pro 900 rev 2. Kuten nimestä sopii odottaa, on kyseessä vain pienimuotoinen päivitys jo olemassaolevaan malliin. Uudessa versiossa kotelon ikkunan ylä- ja alareunat on värjätty mustiksi kiinnitysreikien piilottamiseksi. Lisäksi kotelosta löytyy nyt virtalähteen eristävä suojakuori, joka peittää samalla kiintolevypaikat, paremman yhteensopivuuden mahdollistava 12 voltin LED-valaistus ja kotelon etupaneelin USB-paikoista toinen on korvattu USB Type-C- ja toinen pikalatausta tukevalla USB Type-A -liittimellä.

Be Quiet Dark Base Pro 900 rev 2 saapuu myyntiin heinäkuussa.

Shadow Wings 2 -tuulettimet ovat yhtiön mukaan sen hiljaisimmat tuulettimet tähän asti. Tuulettimet on varustettu minimalistisella kehikolla kumisin kiinnitysrakentein, jotka mahdollistavat ruuvittoman asennuksen nastoilla. Tuuletinten lavat on uritettu verrattain voimakkaasti ja ne on optimoitu korkealle ilmavirralle.

Shadow Wings 2 -tuulettimet tulevat saataville 120- ja 140 millimetrin kokoluokissa vuoden viimeisellä neljänneksellä. Tuulettimista julkaistaan myös PWM-ohjatut versiot.

Viimeiset Be Quietin uutuudet Computex-messuilla ovat Dark Rock Pro TR4 -prosessoricooleri ja valikoima tuuletinkaapeleita. Yhtiö tuo heinäkuussa myyntiin 15 erilaista, johto kerrallaan sukitettua virtakaapelia, jotka ovat yhteensopivia yhtiön nykyisten modulaaristen virtalähteiden kanssa.

Dark Rock Pro TR4 on AMD:n Ryzen Threadripper -prosessoreille optimoitu versio Dark Rock Pro 4:stä. Prosessoricoolerin pohjasta löytyy suurikokoinen kuparilaatta, josta lämpö johdetaan jäähdytinrivastoon seitsemän kuparisen lämpöputken avulla. Coolerin ulompi tuuletin on varustettu suppilomaisella kehyksellä, joka optimoi ilmanpainetta rivastoon. Yhtiö on optimoinut rivaston leikkausta mahdollistamaan laajemman yhteensopivuuden korkeampien muistikampojen kanssa ja koko komeus on pinnoitettu mustalla keraamipinnoitteella.

Dark Rock Pro TR4 julkaistaan myyntiin vuoden viimeisen neljänneksen aikana. io-techin toimitus pahoittelee Be Quietin lehdistölle toimittaman kuvamateriaalin heikkoutta.

This site uses XenWord.
;