Nokia 6:n 2018-vuosimallissa näytön reunukset pienenevät merkittävästi.

HMD Globalin toisen sukupolven Nokia 6 -älypuhelin (TA-1054) on vieraillut Kiinan telehallintoviranomaisen TENAA:n hyväksyttävänä ja laitteen kuvat ovat julkaistu sen kotisivuilla.

Kuvista voi huomata näytön ylä- ja alareunan pienentyneen nykytyylin mukaisesti ja sormenjälkitunnistimen siirtyneen takakuoren puolelle. Tietojen mukaan laitteessa olisi nykysuuntauksen mukainen 18:9-kuvasuhteen näyttö, mutta kuvasta hahmoteltuna näytön mitat vaikuttaisivat tosin olevan lähempänä perinteistä 16:9 suhdetta.

Viimeaikaisten huhujen mukaan uuden Nokia 6:n näyttö olisi edeltäjänsä tapaan 5,5-tuumainen, mutta jos 18:9-kuvasuhde pitää paikkaansa, on näyttö fyysisesti kapeampi ja pinta-alaltaan hieman pienempi. Puhelimen sisältä huhutaan löytyvän Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia ja 32 Gt tallennustilaa. Kameran spekseistä tai akun koosta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Nokia 6 (2018):n julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta laite saatetaan nähdä heti vuoden alussa, sillä sen edeltäjä esiteltiin tämän vuoden tammikuun alussa. io-techin testiartikkeli ensimmäisen sukupolven Nokia 6:sta on luettavissa täältä.

Lähde: TENAA

This site uses XenWord.
;