ROG Swift -sarjaan myöhemmin tänä vuonna julkaistava näyttö tukee G-Sync-teknologiaa.

CES 2020 -messut alkavat virallisesti huomenna, mutta suurten valmistajien ensimmäiset lehdistötilaisuudet ovat luvassa jo tämän vuorokauden puolella paikallista aikaa. NVIDIA ja Asus eivät malttaneet kuitenkaan odottaa edes lehdistötilaisuuksiin asti ensimmäisen julkistuksensa kanssa.

Asus ja NVIDIA ovat esitelleet yhdessä maailman ensimmäisen 360 hertsin eSports-pelinäytön. AU Optronicsin paneeliin ja G-Sync-moduuliin perustuva näyttö on kooltaan maltilliset 24,5 tuumaa ja se tarjoilee käyttäjälle 1080p-resoluution. NVIDIAn graafin mukaan latenssi klikkauksesta ruudulla näkyvään tapahtumaan on 60 hertsin näytöillä 100 millisekuntia, 120 hertsin näytöillä 54,7 millisekuntia, 240 hertsin näytöillä 34,5 ms ja tällä 360 hertsin näytöllä vaivaiset 20 ms.

Valitettavasti näytön muut tekniset yksityiskohdat kuten paneelin tyyppi, kirkkaus ja väriavaruus ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Erittäin korkean virkistystaajuuden vuoksi voidaan TN-paneelia pitää kuitenkin todennäköisimpänä paneelityyppinä ja eSports-käyttöön suunnattuna näytössä on tuskin panostettu HDR-tukeen.

ROG Swift -brändin alle julkaistavan näytön luvataan saapuvan markkinoille kuluvan vuoden aikana, mutta tarkemmasta aikataulusta ei ole tässä vaiheessa tietoa. NVIDIA järjestää kuitenkin medialle ja kumppaneilleen mahdollisuuden tutustua 360 hertsin näyttöihin lähietäisyydeltä CES 2020 -messuilla.

Lähde: NVIDIA

This site uses XenWord.
;