Ajureiden merkittävin uudistus on tuki Battlefield V:n uudelle päivitykselle, joka lisää peliin DLSS-reunojenpehmennyksen, sekä tuki ylihuomenna julkaistavalle Metro Exodus -pelille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 418.91 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien. GeForce RTX 20 -sarja on tuettu vain Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmillä.

GeForce 418.91 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima Battlefield V:n tuoreimmalle päivitykselle, joka lisäsi peliin DLSS-tuen, sekä Metro Exodukselle. Ajureissa ei ole uusia SLI- tai 3D Vision -profiileita.

Ajurit korjaavat tuttuun tapaan edellisten ajureiden ongelmia. Tällä kertaa korjattujen listalta löytyvät Battlefield 1:n bugi, jossa maassa näkyy ylimääräisiä viivoja, jos anisotrooppinen suodatus on pakotettu päälle ajureista ja RTX 20 -sarjan bugi, jossa Event Viewerin logeihin ilmestyy Digital Vibrance -asetuksia säätäessä Event ID 14 -virhemerkintä. Tiedossa olevien bugien listalta löytyy muun muassa Apex Legendsin kaatuilu DXGI_Error_Device_Hung-virheeseen, kursorin korruptoituminen Firefox-selaimella tietyissä tilanteissa sekä ARK Survivalin ongelmat erilaisten virheilmoitusten ja kaatumisten kanssa. Voit tutustua kaikkiin ajureiden muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

Battlefield V sai tuoreen päivityksensä mukana DLSS-reunojenpehmennykselle. DLSS on käytettävissä pelissä vain yhdessä DXR-säteenseurannan kanssa ja vain tietyillä resoluutioilla. GeForce RTX 2080 Ti voi käyttää DLSS:ää vain 4K UHD -resoluutiolla, RTX 2080 4K:lla ja 1440p:llä ja RTX 2070 ja 2060 4K:lla, 1440p:llä sekä 1080p:llä.

Myös huomenna julkaistava Metro Exodus tukee DXR- ja DLSS-teknologioita. Myös Metron kohdalla DLSS:n käyttöä on rajoitettu resoluution ja asetusten perusteella. 4K UHD -resoluutiolla DLSS on käytettävissä RTX 2070-, 2080- ja 2080 Ti -näytönohjaimilla sekä säteenseuranta käytössä että ilman sitä. 1440p-resoluutiolla DLSS toimii kaikilla RTX-näytönohjaimilla, kunhan säteenseuranta on käytössä ja 1080p-resoluutiolla se toimii säteenseurannan kera RTX 2060- ja RTX 2070 -näytönohjaimilla.

This site uses XenWord.
;