Ajureissa on mukana Game Ready -tuki Star Wars Jedi: Survivor- ja Dead Island 2 -peleille sekä G-Sync Compatible -sertifioinnit viidelle uudelle näytölle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 531.68 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 531.68 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Star Wars Jedi: Survivor- ja Dead Island 2 -peleille. Valitettavasti mahdollisista suorituskykyeroista ei ole mainintaa, mutta Game Ready -artikkelissa kerrotaan ajureiden sisältävän G-Sync Compatible -sertifioinnit kahdelle uudelle AOC:n ja kolmelle Dellin näytölle.

Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyy kolme kohtaa: Immortals Fenyx Rising -pelin satunnaisten kaatuilujen pitäisi olla historiaa, Counter-Strike 2:ssa Reflexin käytön ei pitäisi enää heikentää suorituskykyä ja Shadowplay toimii nyt mukisematta myös EA Play -sovelluksen kanssa. Tiedossa olevien bugien lista on puolestaan tuttua luettavaa. Listalta löytyvät vanhat tutut kuten esimerkiksi HDR:n päälle tai pois kytkemisen aiheuttama epävakaus muilla kuin natiiviresoluutiolla, Halo Wars 2:n aluskasvillisuuden liian suuri koko ja vilkkuminen sekä Watch Dogs 2:n vilkkuva taivas GeForce RTX 4090:llä. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;