Uudet ajurit ovat ensimmäiset Release 440 -sarjan ajurit ja ne tuovat mukanaan muun muassa Game Ready -leimat Call of Duty: Modern Warfare- ja The Outer Worlds -peleille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 440.97 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön työpöytänäytönohjaimia Kepler- ja mobiilinäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 440.97 -ajurit ovat ensimmäiset Release 440 -sarjan ajurit. Niiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Call of Duty: Modern Warfarelle ja The Outer Worldsille sekä tuki G-Sync-teknologialle OpenGL- ja Vulkan-rajapinnoilla ikkunoidussa tilassa. Ajureissa on myös uudet tai päivitetyt SLI-profiilit Darwin Project- ja The Outer Worlds -peleille, joista jälkimmäisen profiili koskee vain Turing-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös edellisten julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattuja bugeja ovat esimerkiksi joillain G-Sync-näytöllä varustetuilla kannettavilla ilmenneet vilkkumiset ja frame dropit, Star Wars: Battlefront II:n ja FIFA 19:n ja 20:n kaatuilut työpöydälle sekä Apex Legendsin ja World of Warcraftin vilkkumisongelmat. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan Battlefield V:n kanssa ilmenevä ongelma, jossa HDR- ja G-Sync-teknologiat käytössä peliä ei voi maksimoida täyteen ruutuun, jos sen on kerran pienentänyt tehtäväpalkkiin sekä Grand Theft Auto V:n usein toistuvat kaatuilut. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;