GeForce ajureissa on mukana Game Ready -leima Quake II RTX -pelin tuoreelle päivitykselle, joka lisää peliin tuen Vulkan-rajapinnan virallisille säteenseurantalaajennoksille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 460.89 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön työpöytänäytönohjaimia Kepler- ja mobiilinäytönohjaimia Maxwell-sukupolvesta lähtien. Ajureiden rinnalla julkaistiin myös uudet Studio 460.89 -ajurit.

GeForce 460.89 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen Game Ready -leima tänään julkaistulle Quake II RTX -päivitykselle. Pelin uusi päivitys lisää siihen tuen Vulkan-rajapinnan virallisille säteenseurantalaajennoksille. Lisäksi ajureissa on uutta tuki CUDA 11.2 -rajapinnalle ja Vulkan-rajapinnan lopullisille säteenseurantalaajennoksille.

Ajureissa ei ole poikkeuksellisesti ilmoitettu ainoastakaan korjatusta bugista. Tiedossa olevia ongelmia ovat esimerkiksi työpöydän mahdollinen vilkunta GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimilla, väärät mustan tasot, kun HDR on käytössä, joillain G-Sync-näytöillä esiintyvä normaalia korkeampi tehonkulutus Ampere-arkkitehtuurin näytönohjaimilla sekä Steam VR -peleissä esiintyvät ylimääräiset viiveet ja nykimiset pelin käynnistyksen yhteydessä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin NVIDIAn artikkelista ja niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Studio 460.89 -ajureissa on mukana viimeisimmät optimoinnit Chaos Vantage-, OctaneRender 2020.2-, V-Ray 5 Benchmark- ja Boris FX Sapphrie 2021 -sovelluksille, Unreal Engine 4.26 -pelimoottorille ja NVIDIA Omniversen avoimelle beetaversiolle. Lisäksi ajureissa on uutta tuki vasta julkaistulle NVIDIA RTX A6000 -ammattilaisnäytönohjaimelle 48 gigatavulla muistia. Voit tutustua Studio-ajureihin tarkemmin NVIDIAn artikkelissa ja niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;