Ajureissa on mukana tuki Naraka: Bladepoint- ja Warhammer: Vermintide 2 -peleille, sekä RTX Video Super Resolution 1.5 -teknologialle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 545.84 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 545.84 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Naraka: Bladepoint- ja Warhammer: Vermintide 2 -peleille. Lisäksi ajureissa on tuki TensorRT-kiihdytykselle Stable Diffusion -tekoälymallissa, jonka luvataan parantavan suorituskykyä jopa kaksinkertaiseksi. Uutta on myös tuki RTX Video Super Resolution 1.5 -päivitykselle, joka lisää tuen myös RTX 20 -sarjan näytönohjaimille. Voit tutustua ajureihin tarkemmin Game Ready -artikkelissa.

Aiempien julkaisujen ongelmakohdista ajurit lupaavat korjata joillain näytöillä esiintyneen mustana vilkkumisen, kun Display Stream Compression on käytössä sekä vääristyneet värit, kun näyttö herää unitilasta. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan Halo Infiniten selvästi tippunut suorituskyky Maxwell-näytönohjaimilla sekä uuden NVIDIA-ikonin ilmestyminen systray-valikkoon, kun käyttäjää vaihdetaan Windowsissa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;