NVIDIAn uudet ajurit on varustettu Game Ready -leimoilla uusimmille huippupeleille ja virallisella tuella GeForce GTX 1070 Ti -näytönohjaimille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 388.13 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

GeForce 388.13 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki uusille GeForce GTX 1070 Ti -näytönohjaimille sekä Game Ready -leimat Call of Duty: WWII-, Wolfenstein II: The New Colossus- ja Need for Speed Payback -peleille. Ajureissa ei ole uusia 3D Vision- tai SLI-profiileita.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen joukon tiedossa olleita ongelmia ja niissä on myös joukko jo tunnistettuja bugeja. Voit tutustua niihin tarkemmin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

Kerro kommenteissa, sopivatko näytönohjainvalmistajien ajurijulkaisut etusivun uutisiksi, vai pitäisikö niistä kirjoittaa vain lyhyesti TechBBS-keskustelufoorumin puolella?

This site uses XenWord.
;