GeForce 398.36 -ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leiman The Crew 2 -pelille sekä joukon uusia SLI-profiileita.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 398.36 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat Kepler-arkkitehtuuriin perustuvia GeForce 600 -sarjan näytönohjaimia sekä niitä uudempia malleja.

Ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki The Crew 2 -pelille. Lisäksi ajureiden mukana tulee uudet tai päivittyneet SLI-profiilit Dark Souls Remasteredille, Hand of Fate 2:lle, Need for Speed Paybackille sekä Super Mega Baseball 2:lle ja uusi täi päivitetty 3D Vision -profiili Output Zerolle (Good).

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen tukun aiempien ajureiden ongelmia, kuten Gears of War 4:n aiheuttamat BSOD-kaatumiset DirectX 12 -tilassa Pascal-arkkitehtuuriin perustuvilla näytönohjaimilla sekä G-Syncin pysyminen päällä tietyissä tapauksissa pelin sulkeuduttua, mikä voi aiheuttaa nykimistä työpöydällä. Ajureista löytyy luonnollisesti myös olemassa olevia bugeja, kuten mahdolliset BSOD-kaatumiset kun käyttäjä vaihtaa Alt+Tab-näppäinyhdistelmällä täydessä ruudussa pyörivän pelin ja Netflixiä pyörittävän Edge-selaimen välillä. Voit tutustua ajureiden koko muutoslokiin, korjattuihin bugeihin ja olemassa oleviin ongelmiin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;