NVIDIAn uudet GeForce-ajurit lisäävät Game Ready -leimat World of Warcraftin tulevalle Battle for Azeroth -lisäosalle sekä Monster Hunter World -pelille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 398.82 -ajurit ovat saatavilla 64-bittisille Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 600 -sarjaa ja niitä uudempia näytönohjaimia, poislukien Fermi-arkkitehtuuriin perustuvat mallit.

GeForce 398.82 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat World of Warcraft: Battle for Azeroth- ja Monster Hunter World -peleille. Lisäksi ajureissa on uudet tai päivitetty SLI-profiilit Call of Duty: Black Ops 4:lle ja World of Warcraftille sekä uusi 3D Vision- (Not recommended) ja 3D Compatibility Mode -profiili (Excellent) Monster Hunter Worldille.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös joukon ongelmia, kuten Unreal Engine 4 -pelejä vaivanneet muistivuodot ja Wolfenstein II: The New Colossuksen mustat tekstuurit ja puuttuvat efektit. Ajureissa on luonnollisesti myös jo tiedossa olevia ongelmia, kuten stutterointi käytettäessä näytönohjaimen tarkkailusovelluksia. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;